mrowka513 05.07.06, 14:23 poszukuję w Warszawie dobrego psychologa zajmującego się terapią małżeńską fajnie byłoby gdyby przyjmował bezpłatnie czy możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werciula Re: terapia małżeńska 07.07.06, 23:52 Proponuję poradnię przy ul. Belgijskiej - przeciwdziałanie przemocy psych. i fiz. - tel. 22- 845-12-12. Odpowiedz Link Zgłoś
issy33 Re: terapia małżeńska 30.07.06, 21:38 Polecam dr. Andrzeja Wisniewskiego, to wyjatkowy czlowiek i specjalista, mialam u niego wyklady z terapii systemowej i naprawde zna temat. Przyjmuje w Laboratorium Psychodeukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: terapia małżeńska 31.07.06, 08:45 tylko że tam, niestety, jest nie jest bezpłatnie, a bodajże 120zł/godz. (( Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: terapia małżeńska 02.08.06, 20:41 halina Gut, Uniwersytet dla Rodziców, 822 24-46. terminy (szczególnie popołudniowe)strasznie długie, ale jak sie juz wskoczy do terapi, to regularnie. teraz troszke luźniej, bo wakacje. Tez na Borowego w Ośrodku rodziny na bemowie prowadzona jest terapia rodzinna, małżeńska pewno też. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
clavdia Re: terapia małżeńska 18.09.06, 11:51 Witaj! Wyczytałam na forum,że szukałaś dobrego specjalisty od terapii małżeńskiej.Czy udało się? Czy byliście zadowoleni z efektu? Ja teraz mam taki problem i nie wiem do kogo się zwrócić. Kilka lat temu podjęliśmy próbę w ośrodku na Mokotowskiej w Warszawie, ale stwierdzono, że jesteśmy tak niedopasowani, że lepiej się rozstać. Po próbnej rozłące stwierdziliśmy, że jednak chcemy być razem. Ale rzeczywiście nie potrafimy i nasze problemy pozostają nierozwiązane. Teraz znów nastąpił kryzys i zwątpienie czy to ma sens. Chcemy nauczyć się przede wszystkim dobrego porozumiewania się ze sobą i życia razem a nie osobno. Będę naprawdę bardzo wdzięczna za udostępnienie sprawdzonego kontaktu. cl Odpowiedz Link Zgłoś