asiula1978 Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 04.08.06, 13:25 Witam, a w jakim wieku jest dziecko, jakiego typu jest problem, czy w grę wizyty prywatne (odpłatne)? Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 04.08.06, 13:54 Bezpłatnie ze sierowaniem w IMiD dr. Grażyna Kmita Odpowiedz Link Zgłoś
a_m_k Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 05.08.06, 13:17 Witam w grę wchodzi wizyta prywatna bo nie chodzi tu o pieniądze tylko o dobrego lekarza, a synek ma 2,5 roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 05.08.06, 14:43 a_m_k napisała: > Witam w grę wchodzi wizyta prywatna bo nie chodzi tu o pieniądze tylko o > dobrego lekarza, a synek ma 2,5 roku. Pozdrawiam A czy państwow to znaczy źle? Ja uważam ją za dobrego psychologa a i w necie można poczytać o niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 05.08.06, 14:44 Zresztą prywatnie też gdzieś przyjmuje ale już nie dopytywałam gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna do kara13 06.08.06, 12:07 Onanizm dzieciecy zdecydowanie NIE JEST problemem ginekologicznym. Jest prawdiłowiościa rozwojaową, nasilony moze być oznaką problemów emocjonalnych. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: do kara13 06.08.06, 13:50 kanna napisała: > Onanizm dzieciecy zdecydowanie NIE JEST problemem ginekologicznym. Jest > prawdiłowiościa rozwojaową, nasilony moze być oznaką problemów emocjonalnych. > > pozd. Ania Chodzimy z tym własnie do dr Grażyny Kmity Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 07.08.06, 09:45 ja tez polecam pania Grazyne Kmitę Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 05.08.06, 20:03 sproboj P. Magdalena Zawadzka. Mila, z dobrym podejsciem do dzieci, moj sym byl u niej 2 razy (w czasie naszego krotkiego pobytu w Polsce). Ma prywatny gabinet gdzies na Starym Miescie (ostatnio zmnienila) Pani Psycholog w przedszkolu gdzie synek byl krotko, byla jej "uczennica" i twierdzila ze synek dobrze trafil. Tez logopeda mojego dziecka dobrze sie o niej wyrazala. Mam tel. komorkowy do niej, jesli jestes zainteresowana, napisz na priva. A, bierze 100/godzine Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 06.08.06, 12:04 Uniwersytet dla Rodziców, 822-24-46. Z tym, ze tam najpierw rodzić idzie i opwiada, a potem dziecko jest oglądane. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1978 Re: szukam dobrego psychologa dziecięcego z warsz 06.08.06, 15:48 Polecam Małgorzatę Rymaszewską z gabinetu Rodzice i Dzieci. Prowadzi również grupę dla maluszków przygotowującą do przedszkola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_m_k dziękuję bardzo 21.08.06, 12:56 jak wyżej bardzo dziękuję za pomoc, umówiliśmy sie do dr. Kmity. A z a nieporozumienie z lekarzami przepraszam ale nie powiedziałam, że lekarz państwowy jest zły tylko ,że może być też prywatny jeśli nie dam rady dostać się do Pani Kmity. Jeszcze raz serdeczne podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś