goniask 16.11.06, 11:10 Proszę o nazwisko na dobrego pediatrę w LIM-ie. Najlepiej gdyby przyjmował na Domaniewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemiwawa Re: pediatra w LIM 11.12.06, 11:24 ja bardzo polecam dr. Iwonę Jakubowską z CM LIM. Bardzo kompetentna, miła, naprawdę super lekarz. Ma trzy specjalizacje. Nie śpieszy się, ma czas dla pacjenta, zawsze miło odpowiada na pytania. Chodzimy do niej z Kamilkiem. Byliśmy u kilku pediatrów z tego centrum, ale ta lekarz, jest wyjątkowa. W LIM-ie, są dwie panie dr. o tym samym nazwisku, ale chodzi o Iwonę. przyjmuje Marriocie(nie wiem czy np. na Domaniewskiej), my jeździmy do Marriotu. Iwona Jakubowska (pediatra, internista, lekarz rodzinny) dni i godz. w jakich przyjmuje: czt: 13.00 - 20.00 pt: 14.00 - 19.00 sob: 8.00 -15.00 w Limie jest jeszcze o tyle dobrze, że zawsze nawet jeśli nie było się zapisanym na wizytę do danego lekarza, to można przyjść ponad program i zostanie się przyjętym. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się aby którykolwiek lekarz odmówił przyjęcia ponad program. Łatwo się dostać do pediatrów, bo jest ich bardzo dużo. Ja zapisuję się na początku tygodnia aby zostać przyjętym np. w czt. i to mogę sobie wybrać odpowiednią godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: pediatra w LIM 11.12.06, 11:42 Chodziliśmy też do dr. Rowickiej. Też jest świetnym lekarzem, bardzo kompetentnym, miłym. Zawsze siedzieliśmy u niej ponad plan, bo o wszystko pytałam, a ona bardzo dokładnie tłumaczyła, nie śpieszy się, poważnie traktuje swoich małych pacjentów. Obie panie doktor (Jakubowksa i Rowicka) są świetne. Do dr. Jakubowskiej jesteśmy bardziej przyzwyczajeni, bo dłużej do niej chodziliśmy. Byliśmy też u Kindrackiej na samym początku, ale ona jest mniej kompetentna. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: pediatra w LIM 11.12.06, 21:04 Dr Wieczorek, jest the best, ale pracuje w Mariocie Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: pediatra w LIM 18.05.07, 10:20 Dla mnie dr Wieczorek to tragedia, szczerze jej nie polecam. Pisałam już gdzie indziej o tym, naburmuszona, niemiła kobieta która robi Ci łaskę, że Cie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: pediatra w LIM 10.02.07, 16:31 my chodzimy na Domaniewską do dr Debskiego. ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś