Dodaj do ulubionych

Jelonki, Bemowo

IP: *.* 29.12.01, 14:41
Nadal poszukuję mam z Jelonek lub Bemowa. Wkrótce się tam przeprowadzam i chętnie nawiążę jakiś kontakt - mam7 miesięcznego synka Krzysia.Pozdrawiam Dominika
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 31.12.01, 00:10
      Witam! Jestem mamą 17-miesiecznego Ignasia. Bardzo chętnie się spotkam, chociaż jakoś zawsze kiepsko mi to umawianie się wychodzi. Mam 25 lat, studiuję, mieszkam koło Hitu. Jeśli będziecie mieli ochotę na spotkanie napisz. Pozdrawiam. Asia
      • Gość: guest Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 31.12.01, 09:26
        Ja jestem mama 16 miesiecznego Piotrusia i nie dlugo bede mieszkala niedaleko HITu ( nowe osiedle Lazurowa)Moge dolaczyc sie do spotkan. Czas jednak ograniczony do sobot i niedziel ( pracuje)
        • Gość: guest Szukam opiekunki - Warszawa IP: *.* 31.12.01, 09:27
          Szukam opiekunki do dziecka w Warszawie !!!Chlopczyk 16 miesiecy!!!
    • Gość: asiamamaignasia Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 03.02.02, 22:30
      Czy macie ochotę na spotkanie? Nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi sie, że któraś z Was pisała coś o lutym. Czekam na wiadomości. Asia
      • Gość: goga Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 04.02.02, 08:59
        Ja bede sie przeprowadzac na Gorczeska ( skrzyzowanie z Lazurowa) - w przyszlym tygodniu !!!
        • Gość: 123 Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 17.02.02, 18:15
          Hejja tez dopiero co przeprowadzilam sie niedaleko skrzyzowania Gorczewskiej z Lazurowa. W czerwcu bede mama-pierwszy raz.pozdrawiamcleo
    • Gość: asiamamaignasia Re: Jelonki, Bemowo IP: *.* 18.02.02, 23:42
      Może ustalimy jakiś termin spotkania. Może najbliższa sobota. Pod McDonaldem na skrzyżowaniu Górczewskiej i Lazurowej o 10. Może być też jakoś inaczej, jeśli wolicie. Czekamy na wiadomości i spotkanie ;) Asia i Ignaś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka