Dodaj do ulubionych

basen w Warszawie

IP: *.* 05.02.02, 22:58
Dziewczyny, zamierzam zacząć chodzić z 15 miesięczną córeczką na basen. Wiem, że są zajęcia przy Potockiej, ale nie ma już miejsc. Czy jest gdzieś w Warszawie basen, gdzie można przyjść z dzieckiem i popluskać się w wodzie indywidualnie? Bez zapisywania się? pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 06.02.02, 11:07
      Może trochę nie na temat ale znam fajny basen w Grodzisku Mazowieckim (30 km od Warszawy), jak będziesz zainteresowana szczegółami to napisz a odpiszę kiedy czynny itp(jest płyciutkie oczko, głębszy basen i duuży basen i zjezdzalnia)no, oczywiście mogłoby być taniej i niestety czyściej)pozdrowionka GRA
    • Gość: 20001222 Re: basen w Warszawie IP: *.* 06.02.02, 11:25
      W każdą niedzielę od 9 do 17 można przyjśc z małym dzieckiem na Spartańską. Specjalnie podgrzewają wodę do wyższej temperatury. Wchodzi się chyba na 30 min. Za każdą osobę w wodzie płaci się 10 zł. Można na miejscu kupić pieluchy do pływania na sztuki. Byłyśmy tam z Karolinką kilka razy ale mała wyraźnie nie miała ochoty na zabawy w wodzie a raczej na spanie. Odniosłam też wrażenie, że trochę boi się wody - zaczęła nawet marudzić w "ulubionej" wieczornej kąpieli. Podobno lepiej zaczynać z mniejszymi dziećmi. Ja na razie zrezygnowałam - może późną wiosną spróbujemy znowu.Pozdrowienia
      • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 07.02.02, 21:37
        Już pisałam o tym kiedyś ale chętnie się powtórzę. Napiszę o basenie na Spartańskiej bo tam chodzę z moim 19 miesięcznym już synkiem. Na basen można przyjść w każdą niedzielę od 10 do 19.30. Na basen może wejść kilka osób ale płaci się za osoby w wodzie. (10 zł)na basenie woda jest podgrzana do 36 stopni. Jest mnustwo zabawek i rękawki do pływania. Wchodzi się co póóół godziny i na pół godziny. Jest facet który powie jak i co robić z dzieckiem. Przychodzą tam rodzice nawet z trzy miesięczniakami i one przystosowują się najlepiej. Ja poszłam z Jasiem jak miał 15 miesięcy i chodzimy co tydzień od 5 miesięcy. Pierwszy raz był najtrudniejszy ale tylko przez dwadzieścia minut. Chociaż w wannie lubi się pluskać to tam był płacz i przylgnięcie do mnie całkowicie jednak skakaniem i śpiewaniem jakoś udało mi się go uspokoić. Z każdą wizytą było lepiej, a po trzecim razie sam zjeżdźał ze zjerzdźalni.Muszę już kończyć, ale jak macie jakieś pytania to zapraszam kborz@go2.pl
    • Gość: stynka Re: basen w Warszawie IP: *.* 08.02.02, 21:48
      Wpisz w wyszukiwarce "basen". Ten temat przewałkowany już został na wszstkie strony i na pewno znajdziesz wszelkie informacje na temat wszystkich dostępnych dla dzieci warszawskich basenów.Pozdrawiam,stynka
    • Gość: 21081970 Re: basen w Warszawie IP: *.* 09.02.02, 16:08
      Na Potocką możesz też chodzić indywidualnie (pn-pt po 17:00 a w sob i niedz. od 9:00(?). Spróbuj jednak jeszcze raz skontaktować się z p. Kowalczykami bo wiem, że właśnie teraz zaczęli rezerwację miejsc na marzec-czerwiec. Jeżeli jednak twoje dziecko nigdy nie było na basenie to może zanim zapiszesz się na kurs sprawdź albo na Potockiej albo na Spartańskiej jak reaguje na wodę.Jeśli chciałabyś się wybrać ze mną i moją Mysią (24 m-ce) na basen to zapraszam na priv.Pozdrowienia dla wszystkich rybek, żabek i rekinków. Gośka
    • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 14.02.02, 16:16
      Moja 4-letnia chodzi od roku na Koncertowa, a na Hirszfelda /oba na Ursynowie i oba szkolne/ widzialam roczniaka ktory juz pół roku chodził z tata na basen!!! Bawił sie wspaniale. Hirszfelda jest cieplejszy a to ma wielkie znaczenie. Na Inflandzkiej jest fajny bo płytki brodzik ale zbyt zimny jak na moj gustDona
    • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 14.02.02, 16:43
      Ku przestrodze: moj synek na Potockiej "zlapal" grzybice
      • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 15.02.02, 14:32
        Dzieki. Jestem swietnym wykrywaczem grzybicy na basenie. O dziwo, od 15 lat chodze na Inflancka i mam o niej niezla opinie. Nigdy nic z niej nie wynioslam. Tylko zimno tam jeest
      • Gość: guest Re: basen w Warszawie IP: *.* 15.02.02, 22:24
        Hej dziewczyny, dzięki za pomoc. W ostatnią niedzielę byłyśmy już na Spartańskiej i było super [choć daleko - mieszkamy na Bielanach i poruszamy się środkami komunikacji miejskiej]. Bardziej pasowałaby nam Inflancka, ale słyszałam takie historie na temat tego basenu, że nie odważyłabym się zabrać tam malutką [brud taki...} - może się mylę?Pojutrze wybieramy się ponownie na basen, pewnie też na Spartańską - a może któraś z Was zna basen przy ul. Baonu Zośki czy Delfin przy Kasprzaka - czy tam można przychodzić z maluchami ? Buziaki
        • Gość: agarad Re: basen w Warszawie IP: *.* 18.02.02, 09:55
          Spróbuj może na Potocką jak mieszkasz na Bielanach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka