Dodaj do ulubionych

*** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... ***

IP: *.* 26.03.02, 12:05
Kochane emamy...musze zacząć gdzieś chodzic aby się poruszać...niestety nie wiem gdzie...moze sa jakieś mamy, któe juz chodza i mogłyby mi coś polecić...mieszkan na Białołęce - jeszcze ciut za Tarchominem...pracuje na Ursynowie... w związku z tym jeżdżę metrem...i na tych trasach mogłabym chodzić...czekam na Wasze głosy...będę wdzięcznapozdrawiamGooh (stęskniona za ruchem, innym niż przy 11 m-cznym Brunie :-) )
Obserwuj wątek
    • Gość: Just Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 27.03.02, 09:58
      Czescwink Jestem mama prawie 5,5 miesiecznej Ulenki i od poczatku lutego chodze, moze nie na czysty aerobic, ale na cwiczenia brzuszkowo-pupnesmile + rozciaganie i na Fat Burning - nazwa mowi sama za siebie, bo potrzebuje spalic troszke tluszczykusmile Z tym, ze to nie jest za bardzo na Twojej trasie - prawie Wilanow, ul Naleczowska, klub Body Line - naprawde super! Slyszalam tez pochlebne opinie na temat klubu przy Konskim Jarze, ale zabij, nie wiem gdzie to jest dokladnie.. Jesli zdecydujesz sie na Body Line to daj znacsmile Pozdrawiam!
      • Gość: Gooh Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 27.03.02, 12:53
        Justynka, rzeczywiście nie po mojej trasie, ale dzieuje bardzo..a może maja oddział gdziś w centrum? - możesz się dowiedzieć?pozdrowionkaGoohsmile
        • Gość: syl_mik Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 27.03.02, 21:08
          Klub Fitness jest też na Nowoursynowskiej 154 a, to jest kawałek od stacji metra Imielin. Gdybyś była zainteresowana szczegółami, daj znać.Pozdrowienia, Sylwia
          • Gość: Gooh Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 28.03.02, 08:24
            Hej Sylwia,my się znamysmile :-) :-)co do fitnesu...nie mam jak tam dojechac choc przyznam sie że byłoby tam fajnie... jakie są ceny? - jak z karnetami - co oferują?pozdrawiam Gooh
            • Gość: syl_mik Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 28.03.02, 12:22
              Gooh, odpisałam na Priva.Hej,Sylwia
    • Gość: olaija Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 12.04.02, 22:00
      przy stacji Racławicka jest dom kultury Łowicka przy ul. Dąbrowskiego.Tam jest aerobic i step itd.Dość tanio- 40-50zł. za miesiąc przy ćwiczeniach 1 raz w tygodniu.Chodziłam tam rok temu- było naprawdę warto.Aha tylko że te zajęcia są chyba mocno po południu ale nie jestem pewna.Pozdrawiam- Marta
      • Gość: Gooh Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 26.04.02, 12:10
        Martuś,a masz tam jakiś tel??pozdrowionkaGooh:-)
    • Gość: Yavien Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 27.04.02, 21:36
      Na SGGW , jak ci pisałam kiedyś za 2 razy w tygodniu było w zeszłym roku 60 zł. Numer telefonu : 847 87 35. Budynek jest na rogu Rosoła i Ciszewskiego. W którym miejscu pracujesz? to podpowiem, jak się dostać :)Magdalena mama Jasi
      • Gość: Gooh Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 02.05.02, 08:20
        Magalenko,w poniedziałek spróbuję zadzwonić do nich,dziękuję za namiary...ale moze pochodziłabys ze mna, co? :-)ja pracuję na Dereniowej róg Indiri GhandipozdriwionkaGooh (tez Magda):-)
    • Gość: AgaI Re: *** CHCIAŁABYM CHODZIĆ NA AEROBIC !! - polećcie coś... *** IP: *.* 02.05.02, 13:18
      Gooh,Za Twoją pracą jest klub sportowy w łączniku szkół na Hirszwelda. Zajęcia aerobiku 2 razy w tygodniu kosztują 90zł. Właśnie się zapisałam :)AgaI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka