IP: *.* 03.12.02, 10:17
Mamy warszawskie, w jaki sposób łączycie sie z internetem?Korzystam z TPSA, mam pakiet 30/60, i łącznie wychodzi mi to ponad 100zl. To calkiem sporo, zwazywszy ze z telefonu stacjonarnego nie korzystam W OGOLE, ani jednej rozmowy, wiec praktycznie place abonament plus za pakiet. Jak inaczej mozna? Zeby to bylo taniej? Dzieki za odpowiedzi! :)S.
Obserwuj wątek
    • Gość: vaana Re: Internet IP: *.* 03.12.02, 14:24
      Sprobuj droge radiowa, jesli zbierzesz jeszcze 4 chetnych, to mozesz skorzystac z Tele2 placac 99,-PLN (brutto 105,93PLN) za stale lacze calodobowe (do 64kbs). Byloby to nieco mniej, niz kwota, ktora placisz razem z comiesiecznym abonamentem. Niestety w niektorych dzielnicach Warszawy Tele2 jest niedostepne. Gdyby Ci sie udalo, to mozesz pozegnac sie z tepsa, a to dobra wiadomosc :)Pozdrawiam Malgorzata.
      • Gość: gugusiaczek Re: Internet IP: *.* 03.12.02, 20:01
        CzescJa akurat mam stale lacze z "Polpaku"ale jest to droga opcja.Ale jest pare rozwiazan:1.Siec telewizji kablowej "Aster City" ma w swojej ofercie mozliwosc podlaczenia internetu(niestety nie w kazdej dzielnicy)2.tele 2 jak pisala wzesniej ,w poprzednim poscie kolezanka3."Neostrada"-wejdz na ich strone internetowa4."Sferia"-tez dokladnie sprawdz ich strone internetowaPodsumuj wszystkie za i przeciw i wybierz najlepsza dla Siebie opcje.pozdrawiam Gosia
      • Gość: agnieszka-es Re: Internet IP: *.* 29.12.02, 19:00
        cześć, ja mam stałe łącze w AsterCity, ale jeśli dopiero stoisz przed wyborem, to zdecydowanie bardziej opłaca się Noestrada - za tą samą cenę masz prawie dwa razy większy przepływ; tylko, że samo podłączenie nie jest tanie w Neostradzie, ale nie wiem dokładnie ile.Pozdrawiam, Agnieszka
    • Gość: magamaga0 Re: Internet IP: *.* 01.01.03, 19:56
      My wykupiliśmy pakiet Netii 100 h za 100 zł. Netia ma jedną ogromną wadę -potrafi sie łączyć kilkanascie razy i nic - linia zajęta, przeciężona czy coś w tym stylu...PozdrawiamMarghe
      • Gość: Miśk@ Re: Internet IP: *.* 03.01.03, 12:42
        Ja też mam ten pakiet Netii,ale nigdy nie mam problenów z połączeniem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka