Gość: ania-mania IP: *.* 18.01.03, 10:02 W związku z chwilowym nastaniem wiosny poszukuję towarzystwa spacerowego. Moja Ania (2,5 miesiąca)spacery przesypia, a ja chętnie poznam okoiczne Mamy.do zobaczenia/przeczytaniapozdr am +a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MelaBlonda Re: park przy Moczydle IP: *.* 09.03.03, 00:11 Witaj Aniu-Maniu!Już kiedyś miałyśmy ze sobą tu doczynienia przy okazji przychodni na Kole. Wyraziłaś wtedy chęć wspólnych spacerów, ale ja jakoś nie zareagowałam, bo chyba na spacery jeszcze nie chadzałam, a w ogóle z domu mi się nie chciało wychodzić. Fanką spacerów cały czas nie jestem, bo przeszkód dużo zanim w końcu wyjdę, ale przede wszystkim obeszłam już wszystko w-koło (che che) i nudzi mnie to potwornie, tym bardziej, że zimno i brzydko. Przy okazji gmerania w innych wątkach zobaczyłam, że masz córkę urodzoną tego samego dnia, co mój syn. No chyba to znaczy, że w końcu musimy spotkać się na tym spacerze. Na razie synek chory, ale w końcu wyłonimy się na światło dzienne... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś