Dodaj do ulubionych

Ćwiczenia dla przyszłych mam

IP: *.* 08.02.03, 20:31
Zapraszam wszystkie "mamy oczekujące" na ćwiczenia dla ciała i ducha. Jeśli chcecie zadbać o siebie, swojego dzidziusia, potrenować do porodu i nie tylko... Zapraszam na spotkania na Ursynowie, bardzo blisko metra. Spotykamy się w niewielkich grupach w klubie "Talia" :-) Podaję kontakt tel. 644-28-23Do zobaczenia Aneta
Obserwuj wątek
    • Gość: malowanka Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 09.02.03, 20:44
      cześć,proszę o dodatkowe informacje nt tych ćwiczeń, czyli w jakie dnie, godziny i jaka odpłatność. Kto prowadzi te zajęcia i w jakim wieku (ciążowym) są uczestniczki, bo miesiąc temu chodziłam na ćwiczenia prowadzone przez położną ze szpitala na Madalińskiego i wtedy te ćwiczenia sprawiły mi mniejszą trudność niż teraz ćwiczenia na szkole rodzenia (przypuszczam, że to wina rosnącej wciąż wagi). Ale chętnie zadbałabym jeszcze o swoją kondycję by nie czuć się jak słoń.Pozdrawiam
    • Gość: fran Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 09.02.03, 22:23
      no wlasnie ja tez prosze o szczegoly, ceny, godziny itpfran
    • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 09.02.03, 22:59
      Cześć dziewczyny!Cieszę się, że interesuje Was moja propozycja. Już podaję szczegóły :-) Właśnie tworzymy nowe grupy, podzielone "do 3 miesiąca" i "powyżej 3 miesiąca" (jeśli się uda to podzielimy jeszcze na II i III trymestr). Co do dni i godzin, to generalnie od poniedziałku do piątku są to godziny przedpołudniowe lub sobota, bez ograniczeń godzinowych. Kwestia ustalenia i znalezienia "złotego środka", tak, żeby wszystkim paniom pasowało.Grupa powinna liczyć 5 osób, ale możemy zacząć w mniejszej liczbie.Płatne 15 zł. za godzinę zajęć, przy karnetach miesięcznych zniżki. Zajęcia prowadzi magister rehabilitacji, doświadczona w pracy z ciężarnymi, a program zajęć będzie dostosowany do waszych możliwości.Napiszcie jakie godziny by Wam odpowiadały i w którym jesteście miesiącu.Czekam na papaneta@tlen.pl, lub tel. 644-28-23 lub na forumPozdrawiam!Aneta
      • Gość: rodzic Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 10.02.03, 11:23
        Witaj Aneto,Napisałam do Ciebie maila bezpośrednio na Twój adres, ale widzę, że napisałaś post na ciekawy temat - ćwiczenia. Ja jestem w 32 tygodniu ciąży i chętnie bym trochę poćwiczyła. Myślę, że najlepiej byłoby przed południem, bo potem robię się bardziej zmęczona.Pozdrawiam,Monika
    • Gość: malowanka Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 10.02.03, 20:42
      jestem w 32 tyg., dyspozycyjna codziennie w tygodniu byle do godz. 15-tej bo później muszę odebrać dziecko z przedszkola. jak ustalicie grupy napisz na forum dzień i godzinę.pozdrawiam
    • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam - kto jeszcze, bo zaczynamy !! IP: *.* 11.02.03, 22:23
      Cześć!Witam Was bardzo serdecznie i cieszę się, że zawiązuje się grupa! Niezdecydowanych zapraszam raz jeszcze. Pierwsze zajęcie odbędą się około 19, 20 lutego przed południem; dokładne dane i plan dojścia lub dojazdu (metrem) dostarczę jeszcze przed końcem tygodnia! Pozdrawiam :-))Aneta
      • Gość: Aleksandra Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam - kto jeszcze, bo zaczynamy !! IP: *.* 13.02.03, 21:19
        To ja też zgłaszam gotowość.Jestem w 28 tygodniu i też przedpołudnia mi pasują.Czekam na te dane o dojeździe i serdecznie pozdrawiam.Ola
      • Gość: Donia Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam - jestem zainteresowana!!!! IP: *.* 14.02.03, 11:30
        Witaj Anetko!To świetny pomysł, że powstaje taka grupa ćwiczących ciężarnych. Zgłaszam się również na ochotnika. Jestem obecnie w 28 tyg. Czekam na konkretne ustalenia dotyczące miejsca, dnia i godziny. Nadmieniam, że mi pasowałyby bardzo soboty. Pozdrawiam mocno.Aldona
    • Gość: papaneta Re: Drogie panie KTO JESZCZE? !! :-) IP: *.* 14.02.03, 20:38
      Cześć! Cieszę, się,że chcecie być sprawne, w dobrej kondycji i świadome swego ciała. Jutro podam dokładny termin i wszystkie dane, które będą wam potrzebne.KTO JESZCZE BO ZACZYNAMY?!!!pozdrawiam Aneta
    • Gość: papaneta CO PWIECIE NA PIĄTEK ? IP: *.* 15.02.03, 17:29
      Cześć!Czy pasuje Wam piatek 21.02. godz.10.15.?Napiszcie.Pozdrawiam. Aneta
      • Gość: Aleksandra Re: CO PWIECIE NA PIĄTEK ? IP: *.* 15.02.03, 19:53
        Pasuje.Aleksandra
    • Gość: papaneta PIĄTEK 21.02. GODZINA 10.15 IP: *.* 16.02.03, 22:43
      Zapraszam w najbliższy piątęk na pierwsze zajęcia. Godzina 10.15, przypominam adres Klub Talia ul.Komisji Edukacji Narodowej 95.PLAN DOJAZDU:1. METRO:Klub Talia znajduje się przy stacji metra "Stokłosy". Wejście od ul. Pasaż Ursynowski. To mała osiedlowa uliczka. Dokładnie: jak wysiądziesz z metra, to już na peronie poszukaj znacznika "Pasaż Ursynowski", następnie wyjdź wyjściem - "Herbsta - Kościół". Teraz stoisz na wprost budynku, (po lewej stronie) - to właśnie KEN 95. Wystarczy skręcić w lewo i zejść po schodkach obok sklepu sportowego, minąć restauracje (i pizzernię Parma), skręcić w prawo (obchodząc budynek). Po skręceniu w prawo zobaczycie napis Talia, a jeśli nie to może sklep "Grant". Teraz tylko kilka stopni w górę i jesteśmy na miejscu. :-)2. SAMOCHÓDod strony Mokotowaul. Puławską, aż do zjazdu na Wyścigi, tam trzeba wjechać na most, to jest pierwszy zjazd na Ursynów. Na moście najlepiej zająć lewy pas, który skieruje Was po zjechaniu z mostu i ujechaniu jakichś 200 metrów W PRAWO.Skręcacie w prawo i mijacie osiedle "Koński Jar", można też dostrzeć napisy na przystankach "Koncertowa, Wiolinowa". Dojeżdżacie do świateł, zajmijcie prawy pas, ale jedziemy PROSTO. Niedaleko za światłami jest duży kościół i za kościołem, tuż obok dzwonnicy skręcacie w ul. Dzwonniczą. Jedziecie tą małą uliczką do końca i na jej końcu skręcacie w lewo. To już ul.Pasaż Ursynowski, teraz jedziemy prawie do końca prosto i mijamy po drodze bank PKO SA i sklep Grant. Talia jest tuż obok slepu Grant.Uffff...Mam nadzieję, że traficieDo zobaczeniaPozdrawiam i proszę potwierdźcie na forum swój udziałAneta
      • Gość: papaneta PLAN DOJAZDU DO TALII POWYŻEJ ^ IP: *.* 24.03.03, 19:40
        Cześć!! To tylko małe info dla mam rozpoczynających zajęcia. Plan jest szczegółowy, więc może się przydaAneta
    • Gość: malowanka Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 18.02.03, 22:41
      cześć,bardzo chciałabym przyjść w ten piatek ale niestety mam umówioną na 10.50 wizytę u ginekologa a następny wolny termin to za dwa tygodnie, więc nie mogę tej wizyty przełożyć.Gdybyście zmieniły godzinę spotkania to proszę o informację lub nt. następnych zajęć.PozdrawiamAgnieszka
      • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam - Malowanka IP: *.* 19.02.03, 18:54
        Cześć!Godzina niestety nie może być zmieniona, ale zapraszamy za tydzień o tej samej porze.Do zobaczenia ;-)Aneta
        • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam -aktualne!!! IP: *.* 19.02.03, 19:00
          To oczywiście było do Malowanki, która nie może w tym tygodniu. Dla pozostałych zajęcia są jak najbardziej aktualne. Rozpoczynamy 21.02 o godz 10.15Zapraszam ;-)
          • Gość: dz_joanna Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam -aktualne!!! IP: *.* 23.02.03, 09:55
            I jak się udały ćwiczenia? Ja też chętnie się przyłączę, jeżeli to możliwe (jestem dopiero w 17 tyg.). Niestety dopiero w poniedziałek wieczorem będę wiedziała, czy mogę w piątki. Odezwę się we wtorek.
    • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia - teraz również sobota!!! IP: *.* 24.02.03, 18:46
      Cześć! Spieszę Wam donieść, że grupy rozrastają się co mnie bardzo cieszy ;-) W związku z zapotrzebowaniem powstaje grupa sobotnia o godzinie 11.00. Zapraszam klub Talia al. KEN 95Dokładny plan dojazdu kilka postów wyżej:bic:
      • Gość: MartaK. Re: Ćwiczenia - teraz również sobota!!! IP: *.* 15.03.03, 12:47
        Witajcie, właśnie dotarłam do informacji o ćwiczeniach. Na dziś chyba trochę za późno... Czy można jeszcze do Was dołączyć za tydzień?pozdrawiamMarta
        • Gość: papaneta ZAPRASZAMY W SOBOTĘ - DLA MARTY IP: *.* 16.03.03, 20:02
          Witaj Marto, cieszę się, że nas zlokalizowałaś. Zapraszamy od następnego tygodnia. Szczegolowy plan dojazdu w którymś z powyższych postów. Do zobaczenia i czekam z niecierpliwością.Aneta :bounce:
    • Gość: papaneta A ja monotematycznie!!! IP: *.* 09.03.03, 17:54
      Posty pokryły się już kurzem, a ja dalej monotematycznie... Wybaczcie, toż to pasja moja :crazy: Cieszę się, że ćwiczymy i mam nadzieję miło spędzamy czas. Już prawie wiosna za oknem, a i w sercach może też? Tyle chciałam napisać, że cieszę się że się spotykamy. Pozdrawiam :benetton:I skrobnijcie tu czasem słówko :hap:
      • Gość: Aleksandra Re: A ja monotematycznie!!! IP: *.* 09.03.03, 21:42
        A ja też się bardzo cieszę :bounce: !Lepiej funkcjonuję,jak się trochę poruszam.No i spotkanie z innymi oczekującymi mamusiami sprawia mi ogromną frajdę.Doceniam też pracę wspaniałej Prowadzącej,dzięki której łatwiej znieść moje słonikowate ruchy.Jest teoria,jest praktyka i do tego jeszcze spora dawka humoru :-)Dziekuję,bardziej tego potrzebowałam niż się spodziewałam.Alex
      • Gość: dz_joanna Re: A ja monotematycznie!!! IP: *.* 17.03.03, 17:49
        Jest fantastycznie!Ćwiczenia dodają mi energii i poprawiają nastrój. Chętnie chodziłabym częściej. Aneta, miałaś świetny pomysł i na dodatek wspaniale go realizujesz.DziękujęJoanna
    • Gość: Alka Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 11.03.03, 14:37
      A można się jeszcze przyłączyć do sobotniej grupy? Jestem w 15 tygodniu :-)PozdrófkiAlka
      • Gość: papaneta Re: Ćwiczenia dla przyszłych mam IP: *.* 11.03.03, 21:43
        Jak najbardziej :hap: Zapraszamy i czekamy :sol:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka