Dodaj do ulubionych

Prywatny żłobek

IP: *.* 12.02.03, 22:13
Dziewczyny, Czy słyszałyście o czymś takim jak prywatny Żłobek? Ewentualnie - żłobek domowy. Mój pediatra podsunął mi taki pomysł na zostawienie dzieci, jednak ja nie mogę dotrzeć do takich informacji. Jeżeli, któraś z Was słyszała o czymś takim w Warszawie i okolicach to proszę napiszcie. Chętnie też posłucham opini na temat żłobków publicznych. Będę niedługo musiała wrócić do pracy i być może będę musiała wybrać takie rozwiązanie jeśli chodzi o oiekę nad moimi córeńkami i szczerze powiem jestem przerażona! Może rozwiejecie moje lęki. Pozdrawiam Szczęściara - niezbyt szczęśliwa !
Obserwuj wątek
    • Gość: kamyczek Re: Prywatny żłobek IP: *.* 13.02.03, 12:19
      A w zasadzie po co prywatny?Nie jestem z Warszawy, tylko ze Śląska i u nas też wśród mam zrobiła się moda na prywatne żłobki. Przyznam, że sama się tym swego czasu zainteresowałam, ale był trochę za daleko, kosztował tyle co opiekunka i w ogóle - żadna rewelacja. Posłałam córkę do publicznego, pójdzie też tam niebawem mój synek i jest cool.To już nie to samo, co kiedyś, fakt, wydaje mi się, że żłobki "jadą" na negatywnej opinii wyrobionej za dawnych lat, ale ja ani moje dziecko nie narzekamy, a wręcz przeciwnie.Pozdrawiam kamyczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka