alo76 07.02.07, 09:52 gdzie kupie ladne ubranko do chrztu dla dziewczynki? mozecie cos polecic? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia0 Re: ubranko do chrztu 07.02.07, 12:10 Abrakadabra - ubranka do chrztu ZAPRASZAMY DO SKLEPU STACJONARNEGO W WARSZAWIE ABRAKADABRA Sklep znajduje się w CENTRUM HANDLOWYM ARKADA przy ulicy Solec 81B - pod arkadami Mostu Poniatowskiego, I piętro, lokal A-78. Godziny otwarcia: poniedziałek-piątek 11.00-18.00, sobota 10.00-15.00 www.abrakadabra.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-w Re: ubranko do chrztu 07.02.07, 13:46 Ja sprzedaję piękne ubranko wewnętrzne i zewnętrzne na allegro, w stanie idealnym. 4 luego mieliśmy chrzciny naszej córeczki. Polecam, zajrzyj. Nie wiem na jaki wiek potrzebujesz, tam jest rozmiar 62-68. Odpowiedz Link Zgłoś
kamfilki Re: ubranko do chrztu 07.02.07, 14:15 Z ubrankiem do chrztu jest bardzo ciężko, sama jeździłam po całej Warszawie zanim cos sensownego i w rozsądnej cenie. Teraz nie miałabym problemu bo prowadze sklep z ubrankami dla dzieci. Mam śliczne sukienki i komplety do chrztu. Zapraszam serdecznie do Galerii Ursynów na piętro do lokalu 108(przy samym metrze Natolin). Przy dokonaniu zakupu otrzymasz od nas karte rabatową. Można sie z nami skontaktować również przez gadu gadu nr 9306568 w godzinach otwarcia sklepu czyli pon-sobota 10-20 a w niedziele do 18. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś