kowcia 28.04.03, 10:28 szukam dla "chyba dziurawego ząbka" dentysty, najlepeij na Bródnie. Możecie coś polecić? Jak wyglądały wasze pierwsze wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dz_joanna Re: dentysta dla dziecka 08.05.03, 10:39 Mogę polecić Ci Gabinet Stomatoligii Dziecięcej STOMYK na Gocławiu. Ul. Abrahama 28, tel. 671-37-09 i Panią doktor Wawryszczuk. To było jedyne miejsce w całej Warszawie (oj, zwiedziliśmy trochę tych gabinetów...), gdzie nasz Anusia pozwoliła sobie pozaglądać w zęby. Gabinet jest wyłącznie dla dzieci, a to oznacza czułe, wyrozumiałe i spokojne podejście, ale również kolorowe ściany, bajki na video, małe fotele i prezenty dla grzecznych dzieci (a przecież wszystkie są grzeczne). Pani doktor jest fantastyczna, a Pani na recepcji pamięt imiona wszystkich dzieci. Polecam. Warto pojechać na drugi koniec Warszawy (ja mieszkam na Ochocie). Moja córcia, po początkowej nieufności, teraz nawet sama siada na fotelu (np. do malowania ząbków). Pozdrawiam i życzę powodzenia. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: dentysta dla dziecka 21.05.03, 16:27 Hej, To ja Kasia (mama Karoli). Mam świetnego dentystę przy Geancie na Ostrobramskiej. Napisz na "prywatne" jeśli jeszcze potrzebujesz namiary - coś ostatnio moja poczta do Ciebie nie dochodzi. Pozdrowienia KGB Odpowiedz Link Zgłoś