etna 08.03.07, 10:08 Witam, czy wiecie gdzie w Warszawie mozna kupic jakis ciekawy stroj na chrzest dla chlopca? Wszedzie gdzie bylam to sa same satynowe garnitury albo beciki a ja bym chciala kupic cos oryginalnego. Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamucha27 Re: Ubranko na chrzest 08.03.07, 10:15 Sprawdz na allegro są fajne sztruksowe garniturki i nie tylko. Taki garniturek można też kupić na Różyku. Odpowiedz Link Zgłoś
bulinka78 Re: Ubranko na chrzest 08.03.07, 10:29 Też rozglądam się za czymś dla mojego synka. Ostatnio widziałam fajne komplety w Wójciku: koszula, mucha, kamizelka ( taka sweterkowa ) i sztruksy. Bardzo fajny zestaw ale niestety nie było dla nas rozmiaru. Teraz czekam na jakąś nową dostawę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mama26 Re: Ubranko na chrzest 08.03.07, 11:05 www.abrakadabra.sklep.pl widzialam osobiscie te ubranka sa przesliczne, zdjecia w sklepie internetowym nie oddaja ich uroku ja bede tam kupowac dla swojej coreczki jedyna wada to ceny troche jednak wyzsze niz tych tradycyjnych "atłasów " Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesska Re: Ubranko na chrzest 08.03.07, 11:17 Zgadza się ubranka abrakadabra są prześliczne i oryginalne. Mój synek byl ubrany właśnie w taki przepiękny komplecik - jak mały aniołek Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Ubranko na chrzest 09.03.07, 09:48 Ostatnio oglądałam zdjęcia z dwóch chrztów - na obu chłopcy ubrani byli w polarkowe komplety - jeden ecru, drugi biały. Komplety składały się ze spodenek i rozpinanych bluz na suwak, spod których wyglądały koszule. Bardzo fajnie to wyglądało. A szydełkowe/drutowe ciuszki i tak są najfajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: Ubranko na chrzest 09.03.07, 12:46 Tez jestem fanką sweterkowych ubranek. Garniturek dla niemowlaka to dla mnie jakaś pomyłka. Tylko te z Abrakadabry strasznie drogie. Może znacie jakieś tansze odpowiedniki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitka80 Re: Ubranko na chrzest 09.03.07, 17:00 Jak szukalam ubranka dla synka, to mialam wrazenie, ze w warszawie nie ma miejsca, gdzie mozna kupic cos fajnego i normalnego.Wszedzie tylko garniturki itp.Ostatecznie uratowala mnie mama,ktora kupila cieply kombinezon i ladny bialy komplecik w moim rodzinnym malym podwarszawskim miasteczku Odpowiedz Link Zgłoś
magpos Re: Ubranko na chrzest 14.03.07, 16:51 polecam wójcika.dzidzi wyglądało ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
skaluz Re: Ubranko na chrzest 14.03.07, 18:13 ja kupowalam w sklepie Abrakadabra, b.fajne i orginalne ubranka, teraz sprzedaje na allegro: www.allegro.pl/item174085062_chrzest_komplet_dla_chlopca_z_welny_kocyk.html Odpowiedz Link Zgłoś