na4 16.03.07, 09:35 pilnie dobry, sprawdzony gabinet na Ursynowie. Czy możecie polecić ? A znacie gabinet na Szczuki czy Lokajskiego ? Z góry dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiatt Re: terapia SI w Warszawie/Ursynów poszukiwany 16.03.07, 10:46 Moze ta strona Ci cos podpowie www.pstis.org/ osobiscie chodzilam do pani Plusko ale to jest na Woli. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: terapia SI w Warszawie/Ursynów poszukiwany 16.03.07, 11:34 ja chodziłam tu: CENTRUM EDUKACJI I TWÓRCZEGO ROZWOJU "SENS" ul. Koncertowa 6 Warszawa - Ursynów (3 minuty od stacji metra Ursynów Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: do Jovanki5 16.03.07, 13:09 i rzeczywiście jesteś zadowolona z efektów ? czy możesz kogoś konkretnego polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: do Jovanki5 19.03.07, 09:06 chodziłam do Pani Joanny, niestety nie pamietam nazwiska. Problem był taki, że synowi wydawała się ona niesympatyczna, ona zaś skarżyła się, że syn nie chce z nia pracować... W końcu przeniosłam sie do Helenowa, gdzie młocy chodzi "z pieśnią na ustach", a i efekty sa naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: do Jovanki5 19.03.07, 11:01 dziękuje za informacje. Rzeczywiście potwierdza się, że Sens jest taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś