09.05.07, 23:56
Witam. Poszukuje dobrego psychologa w Warszawie
Obserwuj wątek
    • butterflyislookingfor Re: psycholog 12.12.14, 13:58
      polecam psychologa który prowadzi moje dzieci, jestem po rozwodzie i wizyty bardzo nam pomogły uporać się z nowa sytuacją. Bohdan Bielski +48 508 748 039
      • trudnopowiedziec Re: psycholog 16.03.15, 18:08
        tak równiez uważam że psycholog Bielski jest ok. I jeszcze polecę psychologów ze studia rodzinnego na Pilickiej
    • katarzynab009 Re: psycholog 20.10.15, 15:31
      Słuchajcie: Dostałam skierowanie na badanie psychologiczne w Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku. I trochę mnie sama nazwa zaskoczyła? Kto jeszcze i w jakim celu otrzymał z mieszkańców Włocławka i okolic skierowania na badania do psychologa do: Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku ul. Bechiego 2 Włocławek??? Może to jakiś przekręt? Ten sąd słynie z nie przestrzegania braków formalnych i lewych ukladach!
      Pilne ?!
      • kanna Re: psycholog 24.10.15, 14:40
        Rozumem, ze jesteś w trakcie sprawy rozwodowej i chodzi o ustalenie kontaktów odnośnie dzieci?
        Zwykle sąd kieruje do Rodzinnego Ośrodka Diagnostyczno-Konsultacyjnego ( opinie z niego są bardziej brane pod uwagę niż opinie z innych miejsc).
        Pewnie w Kujawsko-Pomorskim sąd ma podpisaną umowę na diagnozę z tym ośrodkiem adopcyjnym, nie RODeKiem.
    • pawel1978plus Re: psycholog 21.02.16, 23:03
      Polecam bardzo Kasię Jaczun -psycholog jakich mało. Przy niej czuję się jak " równy z równym " darzy klientów dużym szacunkiem, wzbudza zaufanie, a ja do łatwo ufnych nie należę, to był dla mnie trudny krok, byłem już u 2 psychologów. Jest taktowna, ludzka i ciepła- polecam. Przyjmuje w Centrum Terapii Promitis w Warszawie
    • aniela322 Re: psycholog 27.04.16, 11:52
      Jeśli chodzi o dobrego psychologa to mojemu dziecku pomogła Pani Iza Kulpanowska, przyjmująca w Warszawie, ja natomiast chodziłam z nerwicą lękową do Pani Justyny Waś, która również przyjmuje w tej poradni . Pomogła mi opanować lęk. Namiar to: www.help-medical.pl
    • wiolkaklaman Re: psycholog 07.09.16, 14:14
      Pani Elwira Chruściel- najlepsza według mnie. Potrafi nie tylko pomóc, ale ogólnie wydaje się być osobą bardzo życzliwą. Ja umawiam się do niej na wizyty przez skypa, bo tak mi wygodniej, ale wiem że przyjmuje też w gabinecie.
      Jakby ktoś szukał namiaru na nią : znajdzlekarza.pl/elwira-chrusciel/psycholog%20kliniczny/warszawa
    • juliagulia Re: psycholog 10.10.16, 13:11
      ja mogę polecić Panią psycholog, nie dokładnie w Warszawie, ale pod warszawą Pani Agnieszka, pracuje w Linii Zdrowia w Zielonce.
    • tamarin01 Re: psycholog 25.10.16, 22:53
      Polecam naprawdę dobrego psychologa z Warszawy, Pani Jolanta Szczepaniak z gabinetu na Muranowie. Z Panią psycholog można zapoznać się na szczepaniak-psychology.eu lub obejrzeć i posłuchać na youtu.be/B4lfA_wDMwQ
    • markopan Re: psycholog 07.11.16, 17:47
      Na chmielnej jest dobra poradnia nazywa się Psychologgia i u nich pracuje wspaniała Pani Psycholog - Ewelina Bazyluk. To anioł nie człowiek. Jestem naprawdę zadowolony z terapii u niej. www.psychologgia-plus.pl klinika porządna i godna polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka