20.07.07, 10:30
Czy ktoś może polecić dobrego dentystę w warszawie? I z podejściem do dzieci,
bo moja córa nie najlpeiej toleruje obce osoby a chciałabym jej
zrobić "przegląd".
Obserwuj wątek
    • joasia_n Re: dentysta 20.07.07, 16:38
      Dzisiaj byłam ze swoją córką (20 m.) u stomatologa dr Konrada Teleckiego z
      Denta-care na Bemowie. Super podejscie do dziecka. Ma założenie, że dziecko nie
      może się bać, płakać. Pokazywał jej różne narzędzia, światełka, telewizor. Moja
      córka też nie za bardzo toleruje obce osoby, a przede wszystkim te ubrane na
      biało, a jednak tam się nie rozpłakała. Miałam ją na rękach i to ja pokazałam
      stomatologowi jej zęby smile Nawet jej nie dotknął, ale wiem, że sprawdził to co
      trzeba. Za "przeglądy" się nie płaci smile
      Słyszałam też o dobrej pani stomatolog z Lux-Medu, jest tylko jedna od dzieci,
      więc nie będzie problemu ze znalezieniem nazwiska, ale podobno są problemy z
      zapisami.
    • nvhs23 Re: dentysta 29.10.15, 13:22
      Centrum stomatologiczne w Warszawie pracuje 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu.
      Stomatolodzy pracujący w ich centrumposiadają ogromne doświadczenie i praktykę lekarską.
      Polecam ! smile
      Stomatolog Warszawa - www.ccsludna.pl/
    • kassia-1989 Re: dentysta 18.09.17, 10:20
      Byłam ostatnio ze swoją 10. letnią córką u stomatologa, u Pani Iwony Kozłowskiej z Dentoklinki na Bemowie. Świetny lekarz, przede wszystkim posiada ogromne doświadczenie oraz podejście do dzieci. Jestem zaskoczona, tym że moja córka bez marudzenia i krzyku otworzyła buzie i pozwoliła dentyście wykonać "przegląd". Tak ja wspomniałam, Pani stomatolog budzi ogromne zaufanie. Szybko i dokładnie dokonała "przeglądu" zębów, zaproponowała leczenie i umówiła nas na następną wizytę. Panią stomatolog poleciała mi moja znajoma, wszystkie pozostałe informację, wraz z kontaktem do kliniki znalazłam na ich stronie www.dentoklinika.pl/ .
    • mkr89 Re: dentysta 02.08.18, 21:36
      Podłączam się do pytania.
      Szukam dobrego, cierpliwego dentysty dla 2,5 latka z dużą dziurą. Małe dziury zostały "zrobione" dość dobrze, a więc dziecko jakoś współpracuje, ale ma też dużą dziurę i niestety wytrzymuje tylko kilka sekund wiercenia. Zasugerowane gaz rozweselający, ale w poleconej przychodni stwierdzono, że wcześniej nie robiono tak małym dzieciom.
      Będę wdzięczna za pomoc, bo nie chcę zniechęcić dziecko do dentysty chodząc do dentystów dziecięcych, którzy niby maluchy przyjmują, ale ciągle odsyłają do innego.
      • olo89 Re: dentysta 21.06.21, 06:42
        My chodzimy do gabinetów Eurodental. Jesteśmy zadowoleni z jakości ich usług i podejścia do małych pacjentów. Specjaliści pracujący tam mają dużo cierpliwości, wszystko dokładnie tłumaczą dziecku.
    • olo89 Re: dentysta 21.06.21, 06:43
      Ja polecam gabinety Eurodental. Mają świetne podejście do małych pacjentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka