tiruriru 12.09.07, 16:51 Pomóżcie, szukam kontaktu z P.Zawitkowskim. Niestety, przekopałam internet i nic. Napiszcie proszę gdzie przyjmuje, nr tel, cokolwiek. Tu, lub na gazetową emalię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszka73 Re: Paweł Zawitkowski 12.09.07, 18:33 Chodzi ci o rehabilitanta z warszawy P.Pawła Zawitkowskiego??Jeżeli tak to jego nr tel. 0-501330872 , jesli nie odbiera to znaczy, ze pracuje i oddzwoni pozniej Email pawel@zawitkowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: Paweł Zawitkowski 19.10.07, 12:01 wiecie może ile kosztuje rehabilitacja u pana Pawła? mój synek wymaga rehabilitacji bo ma asymetrię osiową i wzmożone napięcie mięśniowe, oczywiście chciałabym go oddać w ręce najlepszego specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: Paweł Zawitkowski 19.10.07, 14:22 znajomi placili 90zl o ile dobrze pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: Paweł Zawitkowski 19.10.07, 14:45 super, myślałam, że taki specjalista jest o wiele droższy Odpowiedz Link Zgłoś
kacperito Re: Paweł Zawitkowski 19.10.07, 20:48 Ja kiedyś też bardzo chciałam się do niego dostać i w końcu wylądowałam z synkiem u jego kolegi, pana Artura Bartochowskiego, którego baaardzo polecam. Jeśli chcesz, prześlę Ci jego numer na priva. Pozdrawiam i życzę cierpliwości, a wszystko skończy sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: Paweł Zawitkowski 20.10.07, 18:13 Ja chodzilam z moja corka wlasnie do Bartochowskiego-swietny facet!!!!ma niesamowite podejscie do dzieci-Zosia zakochala sie w nim juz na pierwszej wizycie na ostatniej jednak sie odkochala, ale facet i tak super Odpowiedz Link Zgłoś