zdenek78 12.09.07, 20:17 Witam.Mieszkam na ochocie od niedawna i z chęcią poznam fajną dziewczynę do plotkowana.Jestem mamą 2 letniego Kubusia.Jestem na wychowawczym i mam dużo czasu na spacery. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiamaszkiewicz Re: szukam koleżanki na spacery 17.09.07, 14:46 hej, a ja też szukam kogoś do pogadania o babskich bzdurkach i urokach macierzyństwa, jestem mamą dwójki i też na urlopie mieszkam na Ochocie asiamaszk@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: szukam koleżanki na spacery 21.09.07, 21:26 A ja od niedawna (od m-ca ) mieszkam we Wlochach Jestem mama dwoch coreczek (18 m-cy i 3 m-ce) Nie mam moze zbyt wiele czasu ale chtenie poznam inne mamy z tych stron bo jakos czuje sie tu obco Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: szukam koleżanki na spacery 22.09.07, 21:37 Do Zdenek -Jestem z Ochoty (Rakowiec) i napisałam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
arzunia Re: szukam koleżanki na spacery 13.10.07, 22:12 hej. ja tez z Ochoty jestem mama 3,5 letniej Weroniki, a od kwietnia 2008 bede rowniez mama malego dzidziusia. chetnie poznam mamy na wspolne spacerki i pogaduszki o dzieciaczkach i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
arzunia Re: szukam koleżanki na spacery 13.10.07, 22:14 arzunia napisał(a): > hej. ja tez z Ochoty jestem mama 3,5 letniej Weroniki, a od > kwietnia 2008 bede rowniez mama malego dzidziusia. chetnie poznam > mamy na wspolne spacerki i pogaduszki o dzieciaczkach i nie tylko:- ) dla chetnych moj priv arzunia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annagp3 ja też z Ochoty-Włochy a dokładniej 17.10.07, 21:27 mieszkam koło PKP RAKOWEIC i czesto chodze na spacery na szcześłiwice, ktoraś jest chetna???? Odpowiedz Link Zgłoś
zizet12 Re: szukam koleżanki na spacery 24.10.07, 18:35 hej! ja tez jestem z ochoty z rakowca. Chetnie poznam koleżankę na spacerki. Chodze z moim 2 mies synkiem na specerki do parku przy żwirki i wigury. Odpowiedz Link Zgłoś
kb2 Re: szukam koleżanki na spacery 25.10.07, 16:21 Hej zizet12! A mój szkrab ma 3 tygodnie. Też wędrujemy albo po cmentarzu żołnierzy radzieckich i parku wokół albo po skwerku przy Pruszkowskiej(ze stawem). Na razie mam towarzystwo rodziny, ale od 6 listopada zostaję z synkiem sama. We dwie będzie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
zizet12 Re: szukam koleżanki na spacery 25.10.07, 17:04 Fajnie że będziemy mogły razem pospacerować, wysłałam Ci wiadomość na priv Odpowiedz Link Zgłoś
leopoldina Re: szukam koleżanki na spacery 28.10.07, 16:57 ja też chętnie pospaceruję i pogadam dla odmiany z kimś dorosłym w okolicach pól mokotowskich lub parku szczęsliwickiego jestem ada-mama 9ciomiesięcznego marka Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: szukam koleżanki na spacery 30.10.07, 10:26 chętnie się dołączę...czekam na wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
monika-unica Re: szukam koleżanki na spacery 11.11.07, 00:07 Hej dziewczyny! Jestem mamą 1,5 rocznej Michasi i od bardzo niedawna, bo zaledwie od tygodnia, mieszkam na Ochocie, na Zadumanej (w pobliżu ogródków działkowych). Chętnie poznam inne mamy z tej okolicy, do pogadania i pospacerowania, tym bardziej, że nie pochodzę z Wawy i czuję się tu trochę wyobcowana. Pozdrawiam serdecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iskalecka Re: szukam koleżanki na spacery 16.11.07, 17:00 Witam,jestem mamą niespłna 2 letniego Kamilka i w lutym 2008 roku urodzi nam sie kolejny synek.Mieszkamy przy parku łazienkowskim i bardzo chetnie poznam jakąś mame która tez sama spaceruje. iskalecka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś