anita.anita80 18.11.07, 10:17 WITAM ! mam pytanie jaki jest koszt przyjęcia urodzinowego od 1 dziecka w MC DONALDZIE (w Wawie )i ile trwa takie przyjęcie chyba 2 godziny z góry dziękuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawa_cytrynowa Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 10:49 Płacisz tylko za to co dzieci zjedzą + tort, ale tort też sama możesz przynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
fetraska Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 12:08 Tortu nie mozna przynosic własnego. KOszt urodzin to ilość dzieci rzay 10zł(cena zestawu dziecięcego)+ 12 zł tort. Jest tez wersja rozszerzona, dziecko dostje wtedy prezent z katalogu prezentów, szampan bezalkoholowy,tort, najprostszy aparat foto z klisza na 24 zdjęcia, ramkę na zdjęcie i kartę solenizanta, która przez rok upoważnia do otzrzymania dodatkowej zabawki podczas zakupu zestawu happy meal- cena tej opcji urodzin to 179,9 za 8 osób , za każdą osobe powyżej tej liczby dopłacasz 10 zł. Urodziny trwają 1,5 do 2 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 12:14 > WITAM ! > mam pytanie jaki jest koszt przyjęcia urodzinowego od 1 dziecka w MC DONALDZIE > (w Wawie )i ile trwa takie przyjęcie chyba 2 godziny daruj sobie maca...straszliwa wiocha... Odpowiedz Link Zgłoś
patssi rita popieram...moja siostra jest hostessą w mcu.. 18.11.07, 12:22 prowadzi urodzinki i powiedziała że nigdy nie urządziłaby tam urodzin własnemu dziecku....idzie np sobote na 9 i do 21 ma same urodzinki..z tymi dziećmi od 19 nic juz praktycznie nie robi...pada z nóg Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Nie mam pojecia,jak jest w Wawie 18.11.07, 16:00 ale w Toruniu moja corka,jak byla mala to urodziny miala kazdego roku w McDonalds.Bylo super.Hostessa bawila sie z dzieciakami,organizowala konkursy,zabawy.Byla wycieczka po "kuchni",robienie hamburgera przez jubilata,potem tort-dmuchanie swieczek i prezenty.Balony na koniec.Dzieciaki szczesliwe.Ja tez.Koszt byl taki,jakie zamowienie dla dzieciakow i ewentualnie doroslych.Nie placilam nigdy za hostesse ani nic innego.Nie popieram zywienia sie w McDonald's ale raz na jakis czas nie zaszkodzi.Fakt,ze ostatnie urodziny wyprawiane w McD odbyly sie jakies 6 lat temu... ,-))) moze czasy sie zmienily...moze zasady organizowania urodzin rowniez?W kazdym razie nie powiem,ze byla to "wiocha". Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Nie mam pojecia,jak jest w Wawie 18.11.07, 16:41 no własnie masz racje każdemu pasuje co innego i każdego na co innego stac w mieszkaniu nie chce bałaganu po drugie mieszkanie jest nieduże MC Donaldzie nie jest za drogo ( w porównaniu z innymi organizowanymi przyjęciami w Wawie) dziecko będzie miało coś innego jak zwykle zbliżają się 4 urodziny mojej córeczki i jeszcze nie była w MC Donaldzie i my również tam się nie żywimy ostatni raz tam coś jadłam 2 lata temu więc mysle że 4 urodzinki zrobie w MC Donaldzie ,a 5 gdzie indziej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 16:36 a dlaczego? ja uwazam ze to swietny pomysl, sama bylam PRZY takich urodzinach dzieciaki szaleja w akwarium, lazi z nimi pracownik, mausie siedzialy obok przy stoliku i pily kawkę jak pomysle zeby zgraje wpuscic do wlasnego domu, narobic sie z daniami, tolerowac ten tajfun zniszczenia a potem wyskrobywac ciastka z dywanu to mysle ze nigdy w zyciu na to sie nie zdecyduje, wole zaplacic w lokalu mac nie mac byleby nie u mnie :o Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy aaajjjj 18.11.07, 19:57 czemu ten watek nie był tydzien temu?? Włąsnie goscie wyszli po 3 urodzinach mojej córeczki!Chcecie zobaczyc zdjęcia z krajobrazu po bitwie ??Masakra i teraz to musze wszystko sprzatac! A kasy wydałam mniej wiecej tyle co piszecie(ciekawe czy w Krakowie takie same ceny??),zrobiłam sama tort ze Swinką Peppą(Peppa z masy z pianek jo-jo,przepis z Galerii Potraw),nadmuchalismy z męzem ok 30 balonów,cały dom w serpentynach i balonach... Czemuż nie wpadłam na tego McDonaldsa!Wydałabym tyle samo,a miałabym mniej roboty i sprzatania..Za rok na bank bedziemy w McDonald swietowac,mam dosc imprez w domq P Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 21:11 deela napisała: > mac nie mac byleby nie u mnie :o Mozna zrobic za podobna kase jak w macu w nieco przyjemniejszym otoczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 21:31 > Mozna zrobic za podobna kase jak w macu w nieco przyjemniejszym > otoczeniu... "de gustibus..." erin...moze ktos lubi ten czar baru na dworcu PKP ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 21:41 Moze . Ale deela jeszcze sie nie zdecydowala, wiec jej tak cichutko sugeruje... Odpowiedz Link Zgłoś
barbaram1 Re: urodziny w MC DONALD S 20.11.07, 20:01 Można prosić o przykłady tych nieco przyjemniejszych otoczeń za podobna kase? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 21:43 pytasz o koszty jakie musi ponieść twój portfel czy o zniszczenia w psychice i organiźmie dziecka? Bo o stan psychiki rodziców wyprawiajacych tam imprezy dzieciakom martwić się już nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: urodziny w MC DONALD S 18.11.07, 22:07 ja nie wyobrażam sobie zaproszenia całej klasy mojej córki do domu ( 16 sześciolatków....) i jeszcze dzieci z rodziny i zaprzyjaźnionych. Albo plac zabaw gdzie przestrzeń duża albo ostatnio wynaleziony przez nas organizator imprez w plenerze. A McD raczej nie - jak ostatnio wpadliśmy do jednego na szybkiego hamburgera to nawet nie miał tej "klatki" dla dzieci - może im się już znudził Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalgosi Re: urodziny w MC DONALD S 19.11.07, 08:57 zgadzam się z tym co napisałaś mam nadzieję, że mnie dziecko nigdy nie poprosi o wyprawienie w McD żadnej imprezy... to będzie moją porażką wychowawczą. Sama się oczywiście również na to nie zdecyduje, nie mam zamiaru, żeby to obrzydliwe jedzenie, o ile jedzeniem to nazywać można , kojarzyło jej sie z mile spędzonymi chwilami. Wyobraźcie sobie jak Wasz syn za parę zabiera swoją sympatię do McD np. na walentynki żeby wyznać miłość dziewczynie.... żenada!!! Naprawdę są inne miejsca na wyprawienie imprezy dzieciaczkom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: urodziny w MC DONALD S 04.12.07, 14:08 Fuja! Za 50 zł można mieć lekcję muzealną w Muzeum Narodowym... Odpowiedz Link Zgłoś
menli Re: urodziny w MC DONALD S 06.12.07, 20:07 Drogie panie...zalogowalem sie przypadkowo na tą strone bo tez przypadkowo odczytalem temat. Przeraza mnie fakt wyboru urodzin w MacDonaldzie... Raz ze to fast fud dwa to nie jest zadne wydazenie dla dzieciaka.. jesli nie chcesz placic milionow za firme co ci urzadzi urodziny dla dziecka w twoim domu. to popytaj harcerzy w okolicy oni sa tansi i maja lepsze nie komercyjne podejscie. znam jedna ekipe tania www.magiczne-urodziny.pl moja kolerzanka w tej grupie robi czasem akcje.. jesli nie macie kasy na profesjonalna firme albo nie chcecie szukac w necie amatorow.. to pojdzicie do pierwszej lepszej szkoly gdzie sa harcerze i zapytajcie.. tam napewno znajdzie sie jakas druzynowa ktora bedzie chciala sobie dorobic i zorganizuje wam magiczna impreze w domu... ale blagam nie macdonald. Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: urodziny w MC DONALD S 06.12.07, 21:44 Za Mc: -tanio -wygodnie -fajna hostessa robi konkursy -być może karta na rok rabatowa Przeciw: -zdrowie Twojego dziecka Wybór należy do Ciebie. Moje osobiste zdanie: urodziny w Mc to obciach i najwygodniejsza sprawa dla rodziców a najmniej zdrowa dla dzieci. Są rodzice, którzy chronią dzieci przed papierowym jedzeniem i właśnie ze względu na to miejsce przyjmą zaproszenie ale nie puszczą dzieci i nawet Ci tego niepowiedzą żeby Cię nieurazić a Twojemu dziecku będzie przykro, że niewszyscy przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
lwika lepiej w zrobic urodziny kinie 09.12.07, 01:12 np. www.novekino.pl ja mam kolo siebie np kino praha i tam sa fajne imprezy dla dzieci, na pewno lepsze niz w fast foodzie... no ale jak kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka Gdzie fajnie są organizowane urodziny?? 19.01.08, 09:14 Podnoszę temat z zapytaniem, gdzie w Warszawie można zrobic dziecku( 5 lat) urodziny???, może ktoś z Was może polecić jakieś fajne miejsce?? POzdrawiam Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
justa52 Re: Gdzie fajnie są organizowane urodziny?? 30.01.08, 00:11 polecam www.bajkolandia.pl/index.php/zakladka,33,pakiet,rozszerzony,.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-w Re: Gdzie fajnie są organizowane urodziny?? 05.02.08, 14:57 Polecam bardzo orginalne urodziny, gdzie dzieci szaleją przez dwie godziny przy gotowaniu, pieczeniu i dekorowaniu. Jest oczywiście tort i dzieci jedzą co same zrobiły. www.littlechef.pl Polecam, robiłam tam urodziny mojej córeczce (4 latka). Odpowiedz Link Zgłoś