kacperito 13.02.08, 11:58 Poszukuję fajnego fryzjera z dobrym podejściem do dzieci, najlepiej na Żoliborzu, Bielanach. Mój syn ma 2 lata i niestety przestał ufać moim zdolnościom fryzjerskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_sama Re: fryzjer dzieciecy z prawdziwego zdarzenia 14.02.08, 18:57 Mojego synka obcinała fryzjerka z salonu na pradze. Antonio ma półtora roku i generalnie nie lubi obcinania włosów, ale wszystko poszło szybko i sprawnie, no i fryzura że ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
sawisia_kawalca Darmowy fryzjer dla dzieci 17.02.08, 18:38 W zeszlym tygodniu strzyglam mojego syna Janka u fryzjera na Wilanowie. W centrum Happy Mama dzieci strzyga za darmo, ale bardzo profesjonalnie i na luzie, zazwyczaj Janek wychodzil zestresowany, a teraz polubil to miejsce, bo obok jest tez super swietlica dla dzieci, z sympatyczna niania. Polecam! Maja strone internetowa happymama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: fryzjer dzieciecy z prawdziwego zdarzenia 20.02.08, 08:04 wyciągam raz jeszcze temat; szukam fryzjera na "pierwszy raz " dla niespełna dwulatki, najlepiej śródmieście, muranów... Odpowiedz Link Zgłoś
kacperito Re: fryzjer dzieciecy z prawdziwego zdarzenia 20.02.08, 15:13 dzięki bardzo za rady. W końcu wylądowałam na Marszałkowskiej 9/15. Ogromny salon z lat 70-tych, ale przyjęła nas super fajna pani, obcięła Młodego NOŻYCZKAMI na rekruta, że nawet nie pisnął. W tym czasie albo opsikiwał kwiatka i innego pana fryzjera sprajem z wodą, albo bawiła się zabawkami, które wyciągnęła dla niego pani fryzjerka. Ja stałam z otwartymi ustami i nie wierzyłam własnym oczom. Potem Młody powiedział grzecznie pani papa i przesłał jej buziaka. Rewelacja, polecam Odpowiedz Link Zgłoś