marcelina4 22.04.08, 13:55 jestem mamą 10-tygodniowej Oli, mieszkamy na Żoliborzu, czy są chętne mamy do odbywania wspólnych spacerów? najczęściej bywamy z Olą na Kępie Potockiej, jeżeli są zainteresowane mamy, będzie nam bardzo milo wspólnie spędzać czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jovila Re: wspólne spacery 22.04.08, 16:05 teraz mieszkam na Ochocie, ale za ok. miesiąc będę mieszkała juz na Żoliborzu przy samej Kępie Potockiej jestem mamą 10 miesiecznego Tadziabądźmy w kontakcie Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina4 Re: wspólne spacery 22.04.08, 16:23 super, bardzo chętnie, jak już sprowadzisz się na Żoliborz odezwij się proszę, bedzie mi bardzo miło poznać Ciebie i Tadzia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smok27 Re: wspólne spacery 23.04.08, 09:24 ja mieszkam na sadach zoliborskich, ale niestety pracuje, wiec nie bede mogla sie przylaczyc do Waszych spacerow i b.tego zaluje.... Odpowiedz Link Zgłoś
awtorek Do: Jovila 07.05.08, 16:16 Hej! Ja też mieszkam przy Kępie Potockiej. Też chciałabym się z Wami spotkać A byłyście już razem na spacerze? Proszę o cynk. Moja córka ma 3,5 m-ca. Różnie u nas ze spacerami bo często płacze i wracam w jednym ręku córka, w drugim wózek... Ale warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Re: Do: Jovila 07.05.08, 17:09 nie byłysmy jeszcze razem na spacerze, bo ja sie dopiero za jakis czas wprowadze. Odpowiedz Link Zgłoś
awtorek Re: spacer 07.05.08, 18:44 No tak, z tego rozpędu nie doczytałam, że Jovila jeszcze się nie przeprowadziła A autorka wątku? Ja mieszkam na Bielanach ale to już prawie Żoliborz: za pl. Wilsona w kierunku Marymontu. Możemy się jakoś umówić? Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: spacer 08.05.08, 10:26 a na Bielanach gdzie? bo ja przy cm. wawrzyszewskim... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: spacer 08.05.08, 11:44 Jeżeli na Chomiczówce to polecam park przy Aspekt spaceruje tam dużo mam z pociechami, a jak na Wawrzyszewie to chyba okolice stawów też jest ładnie, ja już niestety wyrosłam ze spacerów synek poszedł do przedszkola i interesują Go tylko place zabaw. Jeżeli znacie ładne i bezpieczne na Bielanach to napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
melka133 Re: spacer 08.05.08, 14:31 dużo placów zabaw jest na Conrada, od Tesco poczynając i idąc w stronę bazarku, ostatnio je odkryłam, chociaż mój mały jeszcze na nie za mały, a tak to nad stawikami jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
jovila Do marcelina 4 i awtorek 16.06.08, 17:01 juz mieszkam na Kepie wiec mozemy sie jakos umawiac. Mozemy sie zgadac na gazetowym mailu. Odpowiedz Link Zgłoś