na4 30.09.03, 16:03 Szukam i szukam a tu tylko sowa, maleństwo i królik. Czy widziałyście gdzies Kłapouchego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanka_mati Re: Kłapouchy z Dziecka 30.09.03, 22:19 na4 napisała: > Szukam i szukam a tu tylko sowa, maleństwo i królik. > Czy widziałyście gdzies Kłapouchego ? Powiedz koniecznie gdzie widziałaś sowę i królika??? My niestety mamy szczęście tylko do tygryska i mamy kangurzycy. Brakuje nam właśnie sowy i królika i przeczesałam już pół Ursynowa w poszukiwaniach. Pozdrawiam Joanka Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Kłapouchy z Dziecka 01.10.03, 15:16 Wydaje mi się, że wszędzie je widziałam a tak napewno Sowa hurtowe ilości - Auchan Piaseczno również w kiosku, chyba Geancie - Þuławska. Kroliki były w Markpolu - Herbsta, widziałam w Empiku przy Pl. de Daulle'a. A gdzie na Ursynowie widziałaś Tygryski ? Czy naprawde nikt nie widział Kłapouszków ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: Kłapouchy z Dziecka 01.10.03, 20:58 Zainspirowałyście mnie dziewczyny!!! Jutro przelecę się po osiedlowych kioskach, usrynowskich więc moge niewiele wskórać, ale popatrzę. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Kłapouchy z Dziecka 02.10.03, 13:27 Kłapouchy napewno był w Sadybie Best Mail oraz w Empiku w Galerii Mokotów. My natomiast nigdzie nie widziałyśmy Kubusia Puchatka pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
yoanka_mati Re: Kłapouchy z Dziecka 02.10.03, 19:33 Tygryska i Mamę Kangurzycę widziałam dzisiaj w Megasamie na Surowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Kłapouchy z Dziecka 02.10.03, 13:29 Sowa jest w bardzo wielu miejscach, same sowy były w Auchan w piasecznie, także w Galerii Mokotów i wielu kioskach (np. u nas na bazarku) pozdrawiam Monika ps. sowa jest ulubionym zwierzęciem Oli Odpowiedz Link Zgłoś