dewcia 27.10.03, 22:20 Poszukuję sprawdzonej i taniej firmy z Warszawy lub okolic robiącej szafy wnękowe. Jeżeli macie jakieś doświadczenia to proszę podzielcie sie nimi. A może wiecie kogo omijać szerokim łukiem? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekachna Re: Szafy wnękowe 27.10.03, 22:28 Znam stolarza, który solidnie i tanio wykonuje takie usługi. Mam już jedną szafę jego dzieła, druga jest właśnie w montażu. Jak chcesz to pisz na: misialina@go2.pl, a podam Ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Szafy wnękowe 28.10.03, 13:55 Proszę o kontakt do stolarza na priva Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mkraj73 Re: Szafy wnękowe 28.10.03, 17:09 chetnie podam namiary na mojego pana stolarza - co prawda jest z bialegostoku, ale czyni go to tanszym, przyjezdza do wawy, a do tego ma b. wygodne formy platnosci. robil mi szafe wnekowa, zabudowal gargerobe, a mojej przyjaciolce zrobil sciane i przesuwane drzwi - wszystko z drewna. jest mily i dotrzymuje terminow (jesli nie, to jak dotad tylko uwija sie szybciej). po namiary zapraszam na priv - krajewska_m@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Szafy wnękowe 05.11.03, 08:22 proponuję ci Komandora, (strona w necie) jest naprawdę najtańszy w porównaniu z innymi firmami tego typu. Moe ci dać tel do pana który mnie obsługiwał 501165350 - pelen profesjonalizm a szafy są naprawdę OK. Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Szafy wnękowe 05.11.03, 13:36 Dzięki dziewczyny. Zdecydowaliśmy się na stolarza polecanego przez ekachnę. Wygląda na kompetentnego, a i ceny też konkurencyjne w porównaniu z dwoma firmami, w których prosiliśmy o wycenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś