isaisa5 26.11.08, 14:31 Jestem mamą dwuletniego szkraba. Od niedawna mieszkamy na Tarchominie i trochę nam tu smutno, bo nie znamy w okolicy nikogo. Może znajdą się na forum mamy w podobnej sytuacji, chętne do wspólnych spacerków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: MAMY z Tarchomina :) 26.11.08, 20:09 znaleźć się znajdą, ale szybciej na placu zabaw ja mam już dużo starsze dziecko pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
isaisa5 Re: MAMY z Tarchomina :) 26.11.08, 21:34 Na palcu spotykam głównie babcie z wnukami Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: MAMY z Tarchomina :) 28.11.08, 23:46 W której czesci Tarchomina mieszkasz? Ja byłabym chetna na spacery, szczególnie teraz, kiedy trudno kogoś spotkać na dworze. Na co dzień mam starszaka w przedszkolu, a z młodszym włóczymy się nad Wisłą albo odwiedzamy okoliczne place zabaw. My mieszkamy na wysokosci pętli Nowodwory ale blizej Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: MAMY z Tarchomina :) 10.12.08, 01:19 To jesteśmy sąsiadkami przez płot Jak moje dzieci wyzdrowieją (mam nadzieje do przyszłego tygodnia) odezwę na na maila prywatnego żeby nie zaśmiecać forum. Odpowiedz Link Zgłoś
isaisa5 Re: MAMY z Tarchomina :) 12.12.08, 21:10 OK! Bardzo się cieszę Ja też niestety się rozchorowałam, mam tylko nadzieję, że synek się nie zarazi. Dla ułatwienia kontaktu podaję Ci mojego drugiego maila: isaisa5@wp.pl Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś