Gość: asia IP: *.acn.waw.pl 04.02.09, 09:55 czy możecie polecić specjalistę w Warszawie do którego warto sie udać z dzieckiem autystycznym, kogoś kto pomoże , pokieruje, podejmie sie terapii itd dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: specjalista-autyzm IP: *.chello.pl 04.02.09, 17:00 tak idz do dr cubalowej chya przyjmuje w vega medica poczytaj strone autyzm i rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
madzdza Re: specjalista-autyzm 21.02.09, 18:50 Dr Cubała przyjmuje na ul Rakowieckiej a DR Tomaszewska w wega medice POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
agat-ka33 Re: specjalista-autyzm 15.02.09, 19:57 ja czytałam ze w Polsce nie ma dobrych specjalistow w tej chorobie. Ale natknelam sie kiedys na artykuł o diecie bezglutenowej ktora pomaga pacjetom z autyzmem w 60 % przypadkach. www.vegamedica.pl/html/autyzm/dieta_bezglutenowa_i_bezmleczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
agamzel Re: specjalista-autyzm 17.02.09, 11:10 Dobrzy specjaliści w Warszawie: www.synapsis.waw.pl. www.sotis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iskalecka Re: specjalista-autyzm 02.03.09, 19:09 na Koszykowej jest oddział dzienny dla takich dzieci, niestety terminy są bardzo długie. My zapisaliśmy sie w zeszłym tygodniu i termin mamy dopiero na wrzesień, do Synapsisu zapisaliśmy sie w grudniu a termin wizyty wyznaczono nam na pażdziernik..pozwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aneta26 Re: specjalista-autyzm 05.03.09, 11:17 Dr Cubała-Kucharska, specjalizuje się w leczeniu dzieci autystycznych. www.drcubala.com Nie przyjmuje już w VegaMedica, prowadzi własną praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
gajkowik Re: specjalista-autyzm 08.03.09, 00:22 Moja droga, napisz coś więcej o swoim dziecku, bo każde z dzieci jest inne, wymaga też innego programu terapeutycznego. Dieta, suplementy ok, na pewno nie zaszkodzą, ale czy sprawdzałaś zaburzenia sensoryczne? Czy Twoje dziecko jest w dobrym kontakcie zadaniowym aby podjąć pracę logopedyczną, czy też najpierw wymaga przygotowania do współpracy i nauki z pedagogiem lub logopedą? Mogę polecić sprawdzone osoby, ale musisz napisać coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś