bezka170 28.04.09, 08:50 Witam, doradźcie mi proszę, bo nie wiem który szpital w Warszawie wybrać, aby zrobić zabieg przepukliny pachwinowej u dziecka? Myślałam o CZD, ale podobno szpital na Kopernika jest dobry. I na co się zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasil_ka Re: Gdzie zrobić zabieg 29.04.09, 12:28 polecam prywatnie - w szpitalu Damiana. Operuje dr Sawicka Ewa. Operuje też w szpitalach państwowych, ale oszczedziłabym dziecku szpital panstwowy. W Damianie po zabiegu rano - wieczorem poszlismy do domu, dziecko miało założone opatrunki specjalne, które oddychały a ja nie musdiałm przy nich grzebac - po chyba tygodniu - zdjcie szwów i wszystko ok. Acha i anastezjolog też podchodzi tam do sprawy bardzo profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
genie.in.the.bottle Re: Gdzie zrobić zabieg 29.04.09, 16:24 W CZD tez wykonywane sa zabiegi w trybie ambulatoryjnym.Bez koniecznosci hospitalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
0.gaba1 Re: Gdzie zrobić zabieg 29.04.09, 17:15 Moj syn mial w listopadzie w IMiD na Kasprzaka.Czekałam miesiac.Jestem bardzo zadowolona.Lekarze super(wszystko objasniają),personel pielegniarski pozostawia wiele do życzenia,ale to nie jest najważniejsze.O 11 mial zabieg,od 3 w nocy nie mógł jesc,na drugi dzien do domu,jesli nie ma komplikacji.Teraz minelo pol roku i nie ma sladu po szwach(biale dwie kreski).Bardzo ładne było zszycie ran.Polecam dr.Kowala albo dr.Żak. Odpowiedz Link Zgłoś