e-milly 28.12.03, 23:26 Poszukuje ladnego, praktycznego (taki co to pomiesci wiele nie zajmujac miejsca ) regalu. Ikea odpada - polki maja tylko 40 cm glebokosci. Moze znacie jakies fajne sklepy z meblami w W-wie? milly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: meble warszawa 29.12.03, 11:55 milly, proponuję wynaleźć raczej stolarza - sklepu szukam sama od dwóch lat z okładem Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: meble warszawa 31.12.03, 09:05 Ja też już przestałam się łudzić, że kupię meble w sklepie i też poszukuję solidnego i nie za drogiego stolarza. Może macie jakieś sprawdzone namiary ? Mieszkam na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytabart Re: meble warszawa 31.12.03, 09:21 Witaj,latem poszukiwałam mebli, co prawda nie regału, ale też miałam duży problem, jedyne co mogę poradzić, to pojechać do historycznej juz Emilki i wziąć kilka ulotek od osób stojących pod sklepem. Przyznam, że mi to pomogło, wytyczyłam sobie trasę i pokonałam maraton po sklepach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: meble warszawa 01.01.04, 15:29 Milly, mam namiary na dobrego i sprawdzonego stolarza. Pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Stolarz 01.01.04, 15:58 Cześć Kasiu! Z tej strony Dagmara (poznałyśmy sie dzieki akcji Dziecka) Napisz mi na priv namiary na tego stolarza. Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_wawy Re: meble warszawa 08.02.15, 15:20 Polecam czasami zajrzeć na www.meblezagrosze.pl posiadają tam ciekawą zakładkę STREFA WYPRZEDAŻY można tam upolować ciekawe okazje ja już kupiłem meble pokojowe i przedpokojowe w super cenie Odpowiedz Link Zgłoś