Drogie e-mamy szukamy pomocy,gdzie tylko można.Mąż w chwili obecnej nie pracuje i jedynym zródłem utrzymania jest zasiłek rodzinny na dwóję dzieci(159zł),teraz staramy się o pomoc z MOPS.Męża wyrejestrowali z PUP na 3 miesiące,bo złapał remoncik na kilka dni w sierpniu poza miastem i zapomnial się zgłosić na podpis.Teraz jest strasznie,bo tu nie ma żadnej pracy!
mamy dwoje dzieci:córka ma 6 lat,synek 3 miesiące.
prosimy o pomoc w każdej postaci czy to żywność,odzież czy środki chemiczne.Martwi mnie,ze pieluszki się kończą,brakuje wielu rzeczy.Jeżeli ktoś ma coś niepotrzebnego i chciałby pomóc to bardzo proszę:ubranka dziewczęce od 116cm,butki r.28,ubranka chłopięce od 68cm,zabawki dla dzieci,środki czystości a także odzież w rozmiarze 38 i buty r.40(buty damskie i męskie).Niestety nie jestem w stanie pokryć kosztu wysyłki.Na życzenie mogę udostępnić decyzje w sprawie zasiłków na dzieci i moją z PUP( nie mam prawa do zasiłku).Jeżeli pracownik socjalny przyjdzie w przyszłym tyg.to poproszę o zaświadczenie.Nie chcę żeby ktos myślał,że oszukuję