Dodaj do ulubionych

Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe

27.05.04, 11:42
Hej!

Wymyśliłam coś takiego:
Haftuję krzyżykami i chętnie wyhaftuję obrazek dla chętnych mam, coś słodkiego
do powieszenia nad łóżeczkiem, z imieniem datą urodzenia dzidziusia w zamian
za ciuszki ciążowe, które Wam może już zbywają. Jestem niska, okrągła i
pewnie będę jeszcze okrąglejsza smile)

W celu omówienia szczegółów zapraszam na mtokarska@fideltronik.com
Obserwuj wątek
    • saba76 Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 13:03
      Ja tezchaftuje krzyzykiem i ma tego sporo
      niestety juz wydalam ciazowe ciuszki
      • ajko Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 18:49
        Witaj ,mam dwustronną sukienkę z indyjskiego,chodziałam tylko w ciąży.Jeżeli
        jesteś zainteresowana daj znać.Pozdrawiam.Kaśka.
        • marzek2 do ajko 27.05.04, 21:44
          A możesz napisać jakie kolory/wzorki? Czy to taka typowa letnia sukienka, czy
          długa, któtka itp?
    • edytek1 Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 15:11
      Chętnie się zamienię. Ja rodziłam ponad dwa lata temu w kwietniu i mam ubrania
      raczej zimowe... ( 2 pory odradniczek mama, sztruksowych , sztruksową spódnicę
      tejże firmy i jansy oraz kilka bluzek także na po porodzie.Ważyłam przed
      porodem 94 kd ( wzrost 163 cm) więc jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.
      Trzymmałam to, bo chce mieć jeszcze dziecie, ale schudłam ważę ponizęj 70 kg (
      czyli o 14 kg mniej niż przed 1 ciażą)Pozdrawiam Edyta.
      • marzek2 Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 16:45
        Hej!

Czy możesz napisać mi coś więcej nt tych ciuszków na podany adres (kolory, czy
        da się regulować pas itp)Interesowałyby mnie szczególnie jeansy, spódnica i
        bluzki, bo ogrodniczki już mam. Jakiego rodzaju chciałabyś obrazek? Czy dla
        chłopca, dziewczynki, jaka kolorystyka, wzór, czy np pierwsza ozdobna literka
        imienia z misiem, albo postacią dziewczynki, chłopczyka? Czekam na szczegóły.

PS Podziwiam Twoje "schudnięcie" też bym tak chciała, mnie też to czeka po
        porodzie smile)
    • akve Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 17:23
      czesc,
      mnie tez wyhaftujeszsmile?
      Przygotowałm całkiem spora siate ubrań, tylko mam problemy z dotarciem do
      Ciebie.
      Ale myslę ze w poniedziałek najdalej bedę mogła być.
      pozdrawiam
      Ewa
      • marzek2 Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 18:43
        Akve, Ty jesteś poza kolejnością, przecież wiesz wink), może nawet jakiś rabacik
        wink, poza tym, napisałam Ci "prywatę" na małopolskim, sprawdź i daj znać!
    • torma Re: Wyhaftuję obrazek w zamian za ciuszki ciążowe 27.05.04, 21:10
      Jeśli jeszcze potrzebujesz ubranka, na mnie też możesz liczyć smile
      • marzek2 do tormy 27.05.04, 21:45
        Hej!

Znaczy ubranka ciążowe czy dla dzidziusia? Bo dla dzidziusia to będzie sporo
        moich pannach, synku siostry itp... A jeśli chodzi o ubrania ciążowe, to czym
        dysponujesz?
        • ajko do Marzek2 28.05.04, 00:03
          z jednej strony są kwiatki i z drugiej też.Jedne drobniutkie granatowo-biało-
          jakieś tam,a z drugiej większe z takim fioletem.Jest równiez dwustronny
          paseczek.Wkładana przez głowę na szerokich ramiączkach.Nieźle wygląda również
          do podkoszulka.Na mnie była minimalnie za kolanka,ale zaszyłam ramiączka-można
          rozpruć i będzie trochę dłuższa.Bardzo przewiewna i w b.dobrym stanie.Jeżeli
          byłabyś zainteresowana to poprostu zapraszam do obejrzenia.Pozdrawiam,Kaśka.
          • marzek2 do ajko 28.05.04, 10:08
            Jasne, jeśli masz zdjęcie, to poproszę
        • torma Re: do tormy 28.05.04, 09:20
          napiszę na priv
    • marzek2 Dziewczyny! 28.05.04, 10:23
      Widzę, że będę miała co haftować smile) Myślę, że zrobimy tak, poproszę koleżankę,
      która ma aparat cyfrowy o zrobienie zdjęć obrazków moich dziewczynek i
      kolorowych wzorków obrazków tego typu dla dzieci, myślę że po weekendzie się
      uda. Wtedy prześlę Wam ten swoisty "katalog" i ustalimy jaki obrazek, jaki
      napis, kolorystyka itp. Myślę też, że lepiej byłoby, żebyście ramki potem kupiły
      same, to rzecz gustu poza tym wtedy dobrze pasowałyby do pokoików Waszych dzieci
      i boję się, że np ramki za szkłem mogłyby się rozbić w transporcie. A tak ja
      wyhaftuję (na pewno nie wszystkie naraz, ale będą obiecuję!), wyprasuję i
      postaram się wysłać tak, żeby było w nienaruszonym stanie u Was smile)
      • ajko do Marzek 28.05.04, 17:54
        Marzenko,podobno mieszkasz w Krakowie,ja tez wiec zapraszam do obejrzenia
        kiecki na zywo,pozdrawiam
        • marzek2 Re: Do ajko 28.05.04, 20:02
          Hej!

No tak, wszystkie drogi prowadzą do Krakowa smile) Tak mieszkam i to w samym
          centrum, prawie pod samym Wawelem? A Ty gdzie? Bo wiesz, na razie to u mnie sam
          początek ciąży (ale po poprzednich dwóch ciążach to już motylem nie byłam...), i
          na razie opanowujemy sytuację po plamieniach, więc z domku na dłużej się nie
          ruszam. Ale to i tak dobrze, że jesteś z Krakowa, jak mi pozwolą normalnie się
          ruszać to się pewnie wybiorę do obejrzenia sukienki i pokażę Ci wzory obrazków.
    • ajko Do Marzek 28.05.04, 20:48
      Twoje problemy znam z autopsji...,jeżeli będziesz "na chodzie" to zapraszam na
      kawkę,soczek lub herbatkę do HutysmileNamiary podam Ci na priva,pozdrawiam,Kaśka.

Moje szczęście ma na imię Goga...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka