Dodaj do ulubionych

dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia

08.11.11, 17:11
witam pisze w bardzo przykrej sprawie, swego czasu na tym forum pisal ojciec mojej corki ktoremu niektore z Was drogie mamy bardzo pomoglyscie aby do reszty zniszczyl mi zycie
dzis rano w Sadzie odebrano mi corke prawie 6 letnia dziewczynke bedzie przebywac w Zakladzie Opiekunczym a pozniej zostanie umieszczona w rodzinie zastepczej
dzieki poradom niektorych z Was tak sie stalo
nie moge zorzumiec dlaczego staralyscie sie pomoc czlowiekowi ktorego nie znacie
od tego czlowieka musialam uciekac przez Organizacje Miedzynarodowa
pisalam o tym wczesniej a mimo to oferowalyscie mu pomoc
dzieki niektorym z Was moge nigdy nie odzyskac corki
naprawde niemoge zoruzmiec dlaczego zamiast byc solidarne z kobietami pomagacie obcym facetom i nie zycze nikomu tego co ja przeszlam
Obserwuj wątek
    • l.e.a Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 17:47
      Mconti, o ile pamiętam, to dziewczyny z tego forum Cię chroniły, stawały w Twojej obronie. Przykro mi, że straciłaś córeczkę ale nie wiń forumowiczki, bo to nie ich wina.
      COŚ musiało się wydarzyć, skoro sąd pozbawił Cię praw do córeczki. Jeżeli jesteś pokrzywdzona, nie poddawaj się i walcz o odzyskanie córki, trzymam kciuki.
    • missmiriam1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 17:51
      Kobieto, czy Ty wiesz, co piszesz? Forum Ci życie zniszczyło? Od kiedy to fora internetowe maja wpływ na decyzje sądów? Każdy sam ponosi odpowiedzialność za swoje wybory życiowe, a sądy opierają się zwykle na rzetelnych dowodach i wbrew pozorom wcale nie jest łatwo ot tak komuś dziecko odebrać.
      • hugo43 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 18:57
        chyba przeceniasz sile forum.i nie rozumiem co sie stalo?na samodzielnej mamie byla dyskusja przez ciebie rozpoczeta,w ktorej wielokrotnie powtarzalas,ze swietnie sobie radzisz,jestes "ustawiona" itd i nie potrzebujesz alimentow itp.
    • anka7961 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 19:38
      Bardzo mi przykro, że straciłaś córkę i jeśli decyzja sądu faktycznie jest niesłuszna, życzę Ci abyś jak najszybciej odzyskała dziecko.
      Tylko, że wydaje mi się, że dziecka nie odbiera się "ot tak" i "za nic". Coś chyba jednak musiało zmusić sąd do podjęcia takiej decyzji. I nie mieszałabym w to forum.
      • karolina198001 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 20:08
        Strasznie żel mi jest dziecka bo biedna odebrana mamie do końca nie wie pewnie co sie dzieje sad
        • nioma Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 21:02
          dzieci nie sa odbierane za nic.
          widocznie sad mial powody.
    • szary_ludz Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 21:23
      Jestem tu nowy ale proszę o przyjęcie mojej niegodnej osoby do grona mających władzę wpływania na orzeczenia sądów w Polsce. Prooooszę, przejdę nawet stosowną inicjację jeśli jest wymagana, ja też chcę należeć do tej zacnej grupy trzymającej władzę.
      Dziękuję i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
      • bj32 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 09.11.11, 19:32
        To chyba do mnie, bo podobno robię tu za władzę najwyższą i niekwestionowaną. Witaj w naszym prześwietnym gronie szarych eminencji. Nie mamy, co prawda, takich tradycji, jak masoni, ale generalnie robimy to samo: wspieramy się wzajemnie i tajnie wpływamy na losy świata. Ty już za sam nick zasługujesz na pozytywne rozpatrzenie. Koleżanki, które się ze mną zgadzają, poproszę o dopisywanie "popieram i podpieram".
        Jak koniecznie potrzebujesz jakiejś inicjacji, to tego... Skrzynka wódki i kilogram halibuta.
    • piotr_57 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 21:23
      Nie polecaj nikomu swojego psychiatry.
    • tygrysiatko1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 22:49
      Dzieci MATCE nie odbiera się za nic!!! zawsze są ku temu powody i nie są to wypowiedzi internautów na forum internetowym... Ogarnij się kobieto i wyjdź ze swojego świata do ogółu...
      • blacky_cat Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 23:05
        Nie znam Twojej sytuacji ale wiem tylko tyle,że matce dziecko odebrać jest trudno.Muszą być niezbite dowody.Jeśli uważasz się za pokrzywdzoną złóż zażalenie na decyzję sądu.Jednak miej na uwadze,że forum nie miało żadnego wpływu na decyzję pozbawienia Cię praw do dziecka.
        Ale czy na pewno nie masz nic na sumieniu skoro aż do tego doszło a nie przyznali Ci jakiegoś dozoru ?
        Jeśli potrafisz obalić dowody i czujesz się niewinna,walcz!
        • anna.k777 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 08.11.11, 23:31
          Z doświadczenia wiem,że sądy tak bez niczego i szybko nie odbierają dzieci,choćby sprawa Wojtusia i jego rodzeństwa.Rodzice chlali,bez pracy,a dzieci były przy nich cały czas,dopiero jak doszło do nieszczęścia i proszenia lekarzy o pomoc,odebrano dzieci.Coś musiało być nie tak,przed sprawą z pewnością przychodził kurator do was i zbierał opinię.Nie obwiniaj innych,masz szansę odzyskać dziecko,w pogotowiu będzie diagnozowana i masz prawo odwiedzać córkę,nie pozbawiono cię władzy rodzicielskiej chyba?
          • burbankla a czy przyoadkiem..? 09.11.11, 09:51
            Sad nie pozwolil na wywiezienie corki do kraju arabskiego z mama, ktora chce sie zwiazac z Muzulmaninem, a ojciec dziecka - Wloch nie wyrazil na ten wyjazd zgody..? Bo chyba o ta sprawe tutaj kiedys poruszana chodzi. Mysle, ze pomocne nic z z tym wspolnego nie maja droga Magdaleno, uwazam ze takie zarzuty sa nie na miejscu.. Twoj byly maz ma prawo nie wyrazic zgody na taki wyjazd, niestety tak wyglada rzeczywistosc..
    • bj32 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 09.11.11, 19:55
      Tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,126004123,,wielka_prosba_o_rade.html?v=2
      Ci pomogłyśmy? Znaczy jemu? No faktycznie... Dostał na jedno racjonalne pytanie jedną racjonalną odpowiedź. Swoją drogą w życiu bym córki do muzułmanów nie wywiozła...
      "niemoge zoruzmiec"
      Już Ci wyjaśniam:
      "dlaczego zamiast byc solidarne z kobietami"
      Bo tzw. "solidarność jajników" to mit. Nie istnieje tak samo jak "solidarność jąder", "kobiety są z Marsa, a mężczyźni ze Snickersa" i cholesterol.
      "pomagacie obcym facetom"
      Bo nasi radzą sobie sami. A co to? Ze względu na płeć im nie pomagać? Przy tak feministycznym światopoglądzie nie mogę się nadziwić, że chciałaś się przenieść do jakiegoś عمر بن أحمد بن محمد بن الله czy innego szejka.
      Co do reszty - odpowiedzi masz powyżej: w naszym kraju nikt nie odbiera matce dzieci za to, że był jej wątek na forum. Powody musiały być poważniejsze.
      • gazeta_mi_placi Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 09.11.11, 20:47
        Widać miłość do kolejnego mężczyzny była silniejsza niż zdrowy rozsądek i dobro córeczki. Tak bywa.
      • tygrysiatko1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 09.11.11, 20:54
        jeżeli faktycznie chodzi o tę sprawę to absolutnie nie jest mi Ciebie żal... i bardzo się cieszę, że tak się stało... mało się słyszy o tym, jak w krajach muzułmańskich traktowane są kobiety i ich córki?? jak można w ogóle wpaść na taki pomysł??!!
        • mconti Wyjasnienie 09.11.11, 23:08
          ..... a jednak wszystko szczesliwie sie zakonczylo teraz widac jak Was cieszy ludzka krzywda
          dzieki temu postowi moglam sie przekonac ze zyjecie cudzym nieszczesciem
          niedawno w Polsce odbyl sie moj slub wlasnie z tym arabskim dzikusem jak ich nazywacie co niektorzy i to bardzo pomoglo mi zarowno w uzyskaniu paszportu dla corki jak rowniez w stabilizacji materialnej on pochodzi z sytuowanej lekarskiej rodziny ktora tez mieszka juz w Polsce, zreszta zapraszam na nasza klase sa juz nowe zdjecia
          takze widac nie wszystkie egzotyczne hisotrie koncza sie tak samo
          pozdrawiam wszystkie szczesliwe pary
          szczesliwa juz mezatka ah i pewnie mnie zbanujecie to zegnam pa
          • mconti Re: Wyjasnienie 09.11.11, 23:10
            i niewiem skad pewnosc ze ojciec dziecka to Wloch?? bo ktos juz tak napisal i czemu niby Sad mialby nie pozwalac na wywiezienie dziecka akurat do arabskiego kraju a do zydowskiego pozwalac?
          • missmiriam1 Re: Wyjasnienie 09.11.11, 23:27
            Mconti, nie przypisuj nam swoich własnych uczuć. Nie tak dawno sama się cieszyłaś nieszczęściem kobiet walczących o alimenty i bredziłaś o dobrych genach. To zajmij się własną stabilnością emocjonalną i nie zawracaj ludziom głowy.
            • hugo43 Re: Wyjasnienie 09.11.11, 23:49
              a dwa dni temu na oddam/przyjme bylas samotna mama,ktora stracila prace i z przyjemnoscia przyjmie....jak ten los sie zmienia z sekundy na sekundesmile
          • tygrysiatko1 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 00:33
            Zazwyczaj w Polce wszystko jest idealnie (ale też nie zawsze i po ślubie się zmienia)... wyjeżdżasz tylko do kraju swojego pana męża i wszystko się zmienia diametralnie... oby w Twoim przypadku tak nie było...
            • bj32 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 01:00
              "oby w Twoim przypadku tak nie było..."
              W tym celu ona i szanowny małżonek musieliby złożyć odpowiednie dokumenty w stosownych ambasadach. Za obopólną zgodą. Niewielu z tych nader cywilizowanych i kulturalnych mężczyzn się na to zgodzi, a jeszcze mniej samych z siebie to zaproponuje. Słyszałam o jednym takim przypadku. Bo kolesiowi jednak bardziej odpowiadał europejski stosunek do kobiet.
          • bj32 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 00:57
            "wszystko szczesliwie sie zakonczylo"
            O tym pogadamy, jak już pomieszkasz z mężem u niego kilka miesięcy...
            "widac jak Was cieszy ludzka krzywda "
            Ludzką krzywdą zaczniemy to nazywać, jak dostaniesz pierwszy łomot, a Twoja córka za 4 lata zostanie wydana za mąż za jakiegoś miłego młodzieńca z sąsiedztwa. I nie - nie ucieszy nas to, bo nie każdy rodzaj głupoty jest zabawny.
            "zyjecie cudzym nieszczesciem"
            Może "żyjecie" to za mocne słowo, ale owszem, tym się zajmuje to forum.
            "arabskim dzikusem jak ich nazywacie co niektorzy"
            Nie wiem kto Twojego męża tak nazwał, ale zdumiewające: 8.11 jesteś załamana, bo Ci odebrano dziecko, a 9.11 szczęśliwa, bo "niedawno ślub się odbył". Rozumiem, że w południe się odbył, Tobie zaś nieobecność dziecka przestała wadzić, bo masz problem z bani? Czy może jesteś tak pijana, że nie wiesz, co piszesz? Albo się nudzisz i wypisujesz brednie? Były tu już takie, co za własnych mężów pisały, że są umierające po próbie samobójczej, albo wręcz całkiem nieżywe i to też była nasza zasługa...
            Swoją drogą faktycznie sytuacja Ci się błyskawicznie zmieniła: wystarczyło 30 godzin.
            Muzułmanie, zwłaszcza ortodoksyjni, to nader cywilizowany naród. Tylko trochę inna kultura. Słyszałaś o Kosowie?
            "on pochodzi z sytuowanej lekarskiej rodziny ktora tez mieszka juz w Polsce, zreszta zapraszam na nasza klase sa juz nowe zdjecia"
            A to Ty się pochwalić chciałaś, jakiego masz farta? Nie, wiesz, na NK nie chce mi się oglądać zdjęć rodziny Twojego męża. Zawsze sobie mogę na netlogu pooglądać innych takich dobrze sytuowanych, bo mam ich wśród "przyjaciół". Faktycznie mili ludzie. Już z siedemdziesięciu mnie do siebie zapraszało i chcieli się ze mną żenić. Bo ich zachwycił mój profil. W którym jest napisane, że ważę 112 kilo. Dziwne nie jest - z taką wagą mogłabym im robić za przycisk do papieru.
            "nie wszystkie egzotyczne hisotrie koncza sie tak samo"
            Twoja jeszcze się nie skończyła... W każdym razie ta. Bo poprzednia chyba faktycznie całkiem inaczej.
            "pewnie mnie zbanujecie"
            Za pisanie bredni? To się nie kwalifikuje, żeby administracji tym zawracać głowę.
            • jjod Re: Wyjasnienie 10.11.11, 14:41
              Pomijam fakt, że nie wiem, o co tutaj dokładnie chodzi, to mnie mój mąż Arab tłukł regularnie, przez kilka lat. Też z dobrej sytuowanej rodziny. Na samym początku we mnie ,,zakochany''. Potem zaczęło się regularne ,,okazywanie miłości''. Na szczęście skończyło się to już kilka lat temu, ale do dzisiaj mam to w pamięci.
              Oby w Twoim przypadku było inaczej.
          • anka7961 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 18:35
            Może ktoś z rodziny męża jest psychiatrą? Chyba by się przydał.....
          • aurinko Re: Wyjasnienie 10.11.11, 18:46
            mconti napisała:

> on pochodzi z sytuowanej lekarskie
            > j rodziny ktora tez mieszka juz w Polsce,

Na innym forum pisałaś, że on musi ciężko pracować aby zapłacić za pobyt jego siostry w szpitalu i że pochodzi z biednej rodziny, więc jak to jest, kłamałaś w tamtym wątku czy kłamiesz teraz?
            • tygrysiatko1 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 19:55
              podziwiam Was dziewczyny za zdolności śledcze... naprawdę wink
              • hugo43 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 21:05
                ja pamietam wypowiedz z forum "zwiazki mieszane",gdzie pierwszy maz muzulmanin nie zyje,a nasza autorka byla zaangazowana w zwiazek z panem z maroka.to on walczyl o dziecko,ten niezywy?
                • gazeta_mi_placi Re: Wyjasnienie 10.11.11, 21:09
                  Może zmartwychwstał?
                  • tygrysiatko1 Re: Wyjasnienie 10.11.11, 21:48
                    Wieczny odpoczynek/życie racz mu dać Panie...
    • mikelangelo22 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 11.11.11, 09:17
      Tutaj ktos pomyslal ze moze ja bede spal jak moja corka cierpi. Oj nie. Nie masz Rozafo prawa tak traktowac mala obywatelke. Chces robic kaleke z zdrowego dziecka.

A teraz moze mi ktos wytlumaczyc, gdzie przebywa moja corka? Czy to az tak duze wymaganie? Jest zapisane w moje USC, nikt nie wie w tym kraju co sie stalo z ta mala dziewczynka, co sie urodzila w tej porodowce, gdzie sie podziala, kto przeczyta jej prawa, obowiazujace w krajach europejskich. Wszystko jest pod czarna reke Rozafy, jej manipulacji, blednych wnioskow, klamst, tam sie zaczynaja i koncza sie prawa tej malej obywatelki?! oj chyba nie.
      • bj32 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 11.11.11, 12:25
        Szkoda, ze wcześniej nie zauważyłeś, że jest rąbnięta. I jej się pogłębia.
        Na porodówce chcesz szukać kilkuletniego dzieciaka? Może raczej zgłoś sprawę na policję.
        Nie wnikam, czy jesteś Włoch, Żyd czy Afroamerykanin, ale dzieciaka bym na Twoim miejscu jej odebrała. Ostatni gwizdek, zanim panna dostanie kompletnie kuku na muniu i zrobi małej krzywdę.
        • aqua696 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 13.11.11, 05:19
          Ciekawa forma fantacji..proponuje usiasc i pomyslec ze za kilka lat corka to przeczyta lub jej znajomi ja poinformuja...niestety dodajac niewybradne komentarze na temat matki..
          Smutne...samotna/swieza mezatka..z odebranym dzieckiem/i swiezym paszportem..
          z mezam ciezko pracujacym na koszty szpitala/i sytuowanej lekarskiej rodziny...
    • poranna_smerfetka Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 10:48
      Wiecie co czytam i w pewnym momencie zgłupiałamsad
      Dziecko jest i go nie ma samotna a jednak szczęśliwa mężatka!!!
      Pozbawiona praw do opieki nad dzieckiem a ma paszport dla córeczki.
      Czy ja jestem głupia czy ta mama nie myśli?
      Każda matka normalna chce dla swoich dzieci jak najlepiej ,stara się zapewnić dziecku to co najlepsze ,niekiedy popadając w długi trudne do spłacenia.Ale kocha dzieci i chce je przede wszystkim CHRONIĆ.
      Kobieto jak ty chciałaś chronic swoją córeczkę?Wywożąc ją do Arabii?
      Zyczę powodzenia!!!!!
      Mam nadzieje ze nie uda ci się to nigdy!!!!!Zresztą czytając ciebie myślę ze nigdy nie zaznałaś upokorzenia biedy !!!!!
      Nigdy nie musiałaś walczyć o chleb dla dziecka czy godne warunki bytowe.
      Tak jak już było tutaj napisane NIE ODBIERA SIE DZIECI ZA NIC.NIE ODBIERA SIĘ DZIECI ZA PUSTA LODÓWKĘ ALE ZA BICIE ZANIEDBANIE(BRAK ZAINTERESOWANIA DZIECKIEM ).ALKOHOLIZM RODZICÓW!!!!
      Zastanów się nad tym wszystkim i mam nadzieje ze dojdziesz do tego dlaczego zabrano ci córeczkę.A swoją drogą to bardzo mi zal tej Małej ,mam 6 letniego synka i wiem jaką traumę by przeszedł gdyby ktoś zabrał go z domu!!!!!!Gdzie ma rodzeństwo i kochającą matkę i ojczyma którzy są gotowi poświecić wszystko żeby dzieci były szczęśliwe!!!!!
      • bj32 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 11:20
        To troll. Albo bredzi na fleku.
        • poranna_smerfetka Re: bj32 15.11.11, 17:50
          bj32 napisała:

> To troll. Albo bredzi na fleku.
          Nie jestem trolem,pisałam już na wielu forach.Zresztą znam niektóre niki z innych for.
          bj32 dlaczego twierdzisz że jestem trolem?
          • justyna198515 Re: bj32 15.11.11, 18:38
            a może bj nie chodziło o Ciebie tylko o mconti?
            • bj32 Re: bj32 22.12.11, 14:44
              Dokładnie.
        • gazeta_mi_placi Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 18:09
          Proszę nie obrażać forumowiczów.
          • poranna_smerfetka Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 18:27
            Cześć Gazetko miło mi Cię tu widziećsmile
            • gazeta_mi_placi Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 19:15
              Ciebie również kiss
            • atena12345 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 15.11.11, 19:36
              poranna_smerfetka napisała:

> Cześć Gazetko miło mi Cię tu widziećsmile

Ło żesz.....

• mikelangelo22 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 22.12.11, 09:16
      Tu pani mconti, iles lat temu, napisala prawde o tym jak bardzo kocha siebie i jak bardzo corka przeszkodzila jej do wolnej seksturystiki w krajach arabskich.

forum.gazeta.pl/forum/w,20823,53757227,53912131,Re_dziekuje_Wam.html
      • hugo43 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 22.12.11, 09:55
        chyba czytac nie potrafie,bo o sexturystyce tu nie bylo ani slowa!moze warto swoje problemy zaczac rozwiazywac w realnym zyciu a nie na forum?
        • nioma Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 22.12.11, 10:26
          dokladnie tak
          a to, ze ktos sie dzieli na innym forum swoimi problemami, rozterkami, w koncu dramatem to nie nasza sprawa.
          • bj32 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 22.12.11, 14:52
            Oprócz tego, ze w starterze stoi, ze zrujnowałyśmy kobicie żywotwink
            • mikelangelo22 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 10:08
              Sprawa sadowa zakonchona. Polski Sad wydal dziecku paszport bez mojej/ojca zgody czego sie dowiedzialem od innych zrodel bo polski sad nawet wyrok mi nie wyslal. Niemam slow opisywac postepowanie sadu w tej sprawie i odrzucenie dowodow!

Ten kraj Polska jest chory i wysztkie matki tu proszace o pomoc sa ofiara degradacji panstwa polskiego. Pani Mconty szykuje sie na ostateczna podroz z dzieckiem, fatalna, do krajow arabskich byc moze ostatnia, byc moze do palestiny. tu jest wyznanie wczorajsze Mconti jako Carmen forum.gazeta.pl/forum/w,468,136482528,136935095,podziekowanie_i_prosba.html

Wszystcy na to patrza i nikt nic nie robi, tylko Sad daje paszort dzicku i zyczy "szerokiej drogi". Mconti wygrala!! ale co?? zniszczenie wlasnego dziecka?

forum.gazeta.pl/forum/w,615,126004123,126004123,wielka_prosba_o_rade.html
              • missmiriam1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 10:16
                mikelangelo22, tu jest forum pomocowe, masz konkretny problem to zapytaj, roztrząsanie waszych prywatnych problemów to serio chyba nie tu...
                • mikelangelo22 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 10:20
                  Pomoc polegala by na tym jak powstrzymac dziecko zeby wyjezdalo zagranicami polski. Podroz dziecka zagranicami z chora psychycznie matka grozy jej zycie. Jezeli ktos ma jakiegos pomyslu...
                  • missmiriam1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 10:53
                    Zgłoś na policje jeżeli masz wątpliwości, na tym forum jesteś tak samo wiarygodny jak Twoja była partnerka.
                  • payuta Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 10:56
                    Ja nie widziec inna rozwiazania.Ty dzwonic po Chuck Norris i Rutkowski.
                    Rutkowski dobra sprawa.On uprowadzic dziecko z arabski kraj.

Tu nie forum prawne!!!!!!!!!!
                    • mikelangelo22 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 12:29
                      Zeby panstwo tak traktowalo swoje obywatele to nieprawdopodobne. Sad polski jest swiadomy ze dziecko z matka za jakies czas bedzie na ulicach palestyni czy maroku zebrac o kawalek chleba bo na bilet powrotny zabraknie. To juz sie zdarzylo cudem wrocily do domu. Sad jest swiadom ze malej polki obywatelki grozi niesamowite niebezpieczenstwo typu aferi "matka madzi" mimo tego nic nie robi.
                      Jescie mi ktos zarty robi czukem norisem. Zobaczymi jak sie poczuje forumowiczka jak nawiazuje kontakt teolefonyczny z arabem mowiacy krzywa angielszczyzna chwalacy allacha i mowiacy o pieniadze w zamian za powrot jej dziecka do domu.
                      To juz bylo. Kto chce dowody ze ja mowie prawde prosze e email prywatny i bedzie zdiwiony za dokumenty ktore ja bede wyslal w tej sprawie i jakie osoby panstwowe na bardzo wysokim stanowisku sa poinformowane o tej sprawie i mimo tego nie dzialaja.
                      • payuta Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 14:01
                        Que????
                        • mikelangelo22 [...] 27.06.12, 15:06
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • missmiriam1 Re: dziekuje Wam ze zniszczenie mi zycia 27.06.12, 15:18
                            Więc po co nas o rady pytasz, skoro masz o nas takie zdanie? Tu ani forum prawnicze, ani bank genialnych pomysłów.
                          • bj32 Zachowuj się, chłopie. 27.06.12, 17:21
                            Najpierw Twoja była robi nam sceny, a teraz Ty. Masz problem? Zatrudnij prawnika. Od nas czego oczekujesz? Wprowadzenia zmian w prawie, czy pobicia sędziego, że wydał wyrok, który Ci nie leży?
                            Albo pisz z sensem, o co Ci chodzi, albo nie zawracaj głowy.
                            • mamawojtuska79 Re: Zachowuj się, chłopie. 28.06.12, 01:25
                              Mam pytanie - dlaczego skasowano mój post, który zamieściłam w odpowiedzi na ten wątek?? Może mnie ktoś oświecić komu te kilka zdań przeszkadzało, przecież nie naruszyłam regulaminu. Jak widać cenzura wiecznie żywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka