Dodaj do ulubionych

Prosimy o Pomoc

24.02.12, 14:29
Prosimy ludzi o wielkim sercu o pomoc.wraz z żona i 2 miesięcznym synkiem.Zostalismy bez środków do życia .Prowadziliśmy firme ale zostaliśmy oszukani przez nieuczciwego klienta i to nie jednego .Mielismy firme budowlana.Na chwile obecna zostalismy bez żadnych środków do życia a opieka społeczna sie na nas wypięła Poprostu serce sie kraja tyle zapłaconych podatków do Państwa a teraz nam za to podziekowali.Bardzo prosimy o pomoc jakąkolwiek mamy zadłużone mieszkanie na 1150 zł możemy straci zaraz dach nad głowa chetnie za te pieniadze zrobie komus remont oraz światło w lodówce ale to nie wazne .Najwazniejszy jest nasz synek nie ma mleka .Przyjmiemy każdą pomoc Kiedys sie odwdzięczymy jak staniemy na nogi .Jakby ktoś chciał remont zrobie za półdarmo Bardzo chetnie pujdę nawet do kogoś pracowac bo zona teraz musi byc z synkiem .Prośimy ludzi o jakąś nadzieję dla nas .Bo juz nie dajemy rady .Numer telefonu podamy osobom które powaznie potraktuja nasza sytuacje.Jesteśmy naprawdę w trudnej sytuacji
Obserwuj wątek
    • anna.k777 Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 14:33
      A skąd jesteście?
    • pomocy-2 Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 14:39
      Z Murowanej Gośliny k/poznania
    • babcia_marysia Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 14:43
      nic nie piszesz czy macie rodzine, czy rodzice nie moga wam pomóc, a zasiłek z Urzedu Pracy, jak opłacałeś cały ZUS to zarejestruj się w PUP i będziesz miał zasiłek, a dodatek do mieszkania,
      podaj miejscowość skąd jesteście...,żona nie pobiera macieżyńskiego?
    • mamatin Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 14:52
      > remont oraz światło w lodówce

tak z ciekawosci, ile sie placi za swiatlo w lodowce?
    • penelopa40 Re: tytułem wyjaśnienia 24.02.12, 16:03
      mamy zadłużone mieszkanie na 1150 zł, możemy straci zaraz dach nad głowa, [chetnie za te pieniadze zrobie komus remont] oraz światło w lodówce
      mają zadłużone mieszkanie i światło w lodówce czyli nic do jedzenia...
      • mamatin Re: tytułem wyjaśnienia 24.02.12, 21:20
        dzieki za wyjasnienie, ja taka niekumatasmile
        napisane jest wyraznie, ze zrobi remont i swiatlo w lodowce. z tym, ze swiatlo w lodowce kojarzy mi sie z zupelnie innym watkiem, suma zadluzenia tez podobna.
    • justyna198515 Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 16:24
      zapoznaj się tutaj z zasadami panującymi na forum: forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html
    • sylwia11022000 Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 22:33
      rozumiem że otrzymał już pan pomoc na :
      www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/prosimy-o-pomoc-57135/
      i dla tego nie ustosunkował się Pan do pytań.
      • hugo43 Re: Prosimy o Pomoc 24.02.12, 22:41
        a mi sie w glowie nie miesci,ze majac tak dobry fach i mieszkajac kolo poznania nie mozesz znalezc pracy.az sobie wyguglalam gdzie to jest.za pomalowanie mieszkania 45m,zrobienie 3 malych podwieszanych sufitow i kilku polek z kg sasiadka zaplacila 3500pln.ponoc i tak tanio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka