Dodaj do ulubionych

samotna mama prosi o pomoc

• palwisia Re: samotna mama prosi o pomoc 05.03.13, 10:18
      Przeszukam szafę syna,na pewno mam buciki ale kozaczki 28-29,bluzeczki,bluzy na pewno jakies znajde,nie wiem jak ze spodniami bo kilka oddalam juz sasiadce dla jej syna ale moze jakies jeszcze znajde.odezwę sie pozdrawiam
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 05.03.13, 13:51
        palwisia głównie chodzi mi o buty takie na wiosnę,dziś poszłam do przedszkola to dzieci już mają półbuciki a moi synowie niestety nie,ale jak będziesz miała coś innego to przyjmiemy
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 05.03.13, 13:53
      Kochane e mamy znowu bardzo was proszę o pomoc:chodzi o moich synów-potrzebujemy spodni w rozm 116 i 152 oraz buty na wiosnę rozm 29 i 39.Przyjmiemy każdą pomoc,prosimy bardzo was o pomoc
      • bruy-ere Re: samotna mama prosi o pomoc 05.03.13, 13:57
        Podaj proszę długość stopy syna, który nosi 29. Jest szansa, że coś znajdę.
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 06.03.13, 07:49
      Bardzo was proszę o pomoc,potrzebne na teraz są moim dzieciom buty wiosenne,jakiekolwiek :półbuty ,tenisówki na rzepy,sportowe-chodzi o używane,rozm:29 i 39,bardzo ale to bardzo was proszę,naprawdę szczerze nie stać mnie na to by je kupić,wołam was o pomoc
      • malinowe_lody Re: samotna mama prosi o pomoc 07.03.13, 09:16
        Mam 39 - sportowe typu adidasy. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowana - daj znać na maila.A 29 już masz? jak nie poszukam, może znajdę.
        • bruy-ere Re: samotna mama prosi o pomoc 07.03.13, 09:29
          Jest szansa, ze będę mieć tenisowki lub trampki 29, potwierdze to do końca tygodnia.
          • bruy-ere Re: samotna mama prosi o pomoc 08.03.13, 10:27
            Mam tenisówki nowe dla młodszego, wyślę we wtorek, proszę o adres na priv.
    • malinowe_lody Re: samotna mama prosi o pomoc 09.03.13, 18:53
      sprawdziłam dla młodszego - mam tylko roz. 30, zmierzyłam - wkładka ma 19 cm. Jeśli nie są za duże, to moge wysłać razem z tymi większymi. Daj znać, czy mogą być.
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 09.03.13, 22:00
      malinowe lody,wysłałam wiadomość ci na pocztę
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 09.03.13, 22:10
      same ostatnio mam kłopoty i chciałabym się tu wyżalić z nich ;ostatnio u starszego mojego syna są problemy z pompą insulinową ,obecnie syn jest teraz w szpitalu ja do niego dojeżdżam bo to jest 18 km do szpitala,złapała go wirusówka i do tego wysokie cukry,a co do pompy to dzwoniłam do Warszawy do firmy Medtronic i nowa pompa się nam należy za darmo ale to musi szpital zakupić ją od tej firmy,a szpital nie bardzo obecnie kasowo,ale niby będą się starali ,może dadzą jakąś tymczasowo na teraz a może nie,,,,,,,ja tu już przygotowana jestem w razie czego na zastrzyki,zakupiłam na receptę już dodatową insulinę Insulatard i do tego jeszcze Novorapid,trzeba być ostrożnym,tylko najgorsze jest to gdy przechodzi się z pompy na zastrzyki,,,,,boję się normalnie............
      • wiola21 Re: samotna mama prosi o pomoc 19.03.13, 12:01
        Witam wszystkie mamy
        mam parę ciuszków po swoim dziecku , są to ciuszki dość mocno z użyte, ale jak jakaś mama nie ma żadnych to lepsze takie niż nic.
        w razie czego proszę o kontakt na mojego maila blondyneczka_1986@tlen.pl
    • bruy-ere Re: samotna mama prosi o pomoc 21.03.13, 13:47
      Zapomniałam napisać: wysłałam tenisówki dla młodszego i balerinki dla mamy, wiem już, że dotarły.
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 22.03.13, 09:07
        tak i bardzo dziękujemy
    • malinowe_lody Re: samotna mama prosi o pomoc 22.03.13, 08:19
      ja też chciałam poinformować, że kilka dni temu wysłałam paczkę, która już dotarła a w niej były adidasy dla obu chłopców, słodycze, ubrania,zabawki - podam w szczegółach do tabelek
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 22.03.13, 09:08
        za co bardzo mocno dziękujemy
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 22.03.13, 09:24
      kochani nadal potrzebne są rzeczy na mojego starszego syna w rozm 152(bluzki,spodnie,piżamy itd)i buty rozm 38-39.Niedługo znowu idziemy z synem do szpitala ,czekamy na nową pompę insulinową bo ze starą mamy problemy ,nocki mam nieprzespane już tak 2 tygodnie nie wiem ile jeszcze to potrwa,czasami mi już sił brak,szpital jeszcze nie zakupił nowej pompy,,,,,,gdy będzie nowa pompa to będzie nam potrzebna waga kuchenna do ważenia produktów ,które zje mój syn cukrzyk by zważyć to i potem wpisać do pompy insulinowej a potem pompa podaje ilość insuliny ile trzeba podać synowi a przedtem jeszcze trzeba to obliczyć na wymienniki i dlatego mam też pytanie czy może ktoś ma w domu taką wagę,nie chodzi o nową ale używaną ,której już nie używacie a chcielibyście nam pomóc to bardzo prosimy o pomoc
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 09.04.13, 12:03
        PONAWIAM PROŚBĘ
        kochani nadal potrzebne są rzeczy na mojego starszego syna w rozm 152(bluzki,spodnie,piżamy itd)i buty rozm 38-39.Niedługo znowu idziemy z synem do szpitala ,czekamy na nową pompę insulinową bo ze starą mamy problemy ,nocki mam nieprzespane już tak 2 tygodnie nie wiem ile jeszcze to potrwa,czasami mi już sił brak,szpital jeszcze nie zakupił nowej pompy,,,,,,gdy będzie nowa pompa to będzie nam potrzebna waga kuchenna do ważenia produktów ,które zje mój syn cukrzyk by zważyć to i potem wpisać do pompy insulinowej a potem pompa podaje ilość insuliny ile trzeba podać synowi a przedtem jeszcze trzeba to obliczyć na wymienniki i dlatego mam też pytanie czy może ktoś ma w domu taką wagę,nie chodzi o nową ale używaną ,której już nie używacie a chcielibyście nam pomóc to bardzo prosimy o pomoc
        • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 30.04.13, 09:32
          już sama nie wiem jak was prosić mam,nie ma żadnego odzewu,dziś syn miał być ubrany do szkoły na galowo,niestety poszedł normalnie ubrany ,jak ubrał swoje spodnie galowe i koszulę to wszystko było mu za ciasne,nie mam już sił,płakać mi się chce ,syn nie ma co na siebie ubrać już dosłownie,20 maja idziemy do szpitala do Poznania w sprawie pompy,a on ma za małe piżamy ,jestem normalnie załamana
          • miedzymorze Re: samotna mama prosi o pomoc 30.04.13, 10:01
            Może po prostu nikt nie ma do oddania tego, czego potrzebujecie.
            To nie działa tak, że na 100% o co poprosisz to dostaniesz

pozdr,
            mi
          • niezapominienajka Re: samotna mama prosi o pomoc 01.05.13, 01:12
            wiesz co Twoj problem nie polega na tym ze ludzie nie chca Ci pomagac, tylko na tym ze Twoja sytuacja jest taka jaka jest, i to jest cos co musisz zmienic, a nie zastanawiac sie jak prosic. Ja Ci bardzo wspolczuje ze jest Ci ciezko, ale nie pobiegne do sklepu po rzeczy dla Twoich dzieci, bo to Ty jestes za nie odpowiedzialna nie ja, i bardzi chetnie sie podziele tym co mam po moich dzieciach, ale to nie jest roziwzanie problemu
            • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 01.05.13, 23:39
              przepraszam jeśli kogoś uraziłam
    • chynia Re: samotna mama prosi o pomoc 30.04.13, 15:08
      Mam białą koszulę z krótkim rękawem i grubą bluzę,ale nie wiem czy byłaby dobra ,bo nie wiem jaki rozmiar . Koszula 47 x 2 pod pachą i dł 70, bluza 48 pod pachami , dł 65.Napisz czy ci pasuje.Mogę też na allegro kupić mu piżamę.
      • myfmyfmyf Re: samotna mama prosi o pomoc 30.04.13, 23:04
        mam pizamy i wage . sprawdz lidziu maila.
        • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 01.05.13, 23:32
          niestety nie dostałam żadnego meila
          • kachho Re: samotna mama prosi o pomoc 10.05.13, 19:31
            proszę przysłać adres na maila, mam spodnie 152/158 , strój galowy, buty do grania w piłkę 39 i inne
            • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 12.05.13, 15:34
              kachho napisała:

> proszę przysłać adres na maila, mam spodnie 152/158 , strój galowy, buty do gra
              > nia w piłkę 39 i inne

to mój e mail:lizkacz@gazeta.pl
        • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 01.07.13, 23:16
          Przyjmę z wielkim podziękowaniem używane podręczniki dla klasy 5 Szkoły Podstawowej,zapłacę za koszt wysyłki
          Ks. J. Szpet, D. Jackowiak Religia Wierzę w Boga - podręcznik Wydawnictwo Księgarnia Św. Wojciecha Poznań
          S. Stopczyk, B. Neubart Plastyka 5 - podręcznik Wydawnictwo WSiP
          M. Gromek, G. Kilbach
          Lekcja muzyki- Podręcznik dla klasy V szkoły podstawowej Wydawnictwo NOWA ERA
          Nick Beare EVOLUTION 2 Podręcznik Wydawnictwo MACMILLAN
          G. Wojciechowski, T. Maćkowski Wczoraj i dziś - podręcznik do historii i społeczeństwa dla klasy 5 Wydawnictwo NOWA ERA
          M. Marko - Worłowska, F. Szlaufer, J. Stawarz Tajemnice przyrody Wydawnictwo Nowa Era
          Matematyka
          M. Dobrowolska, M. Karpiński, M. Jucewicz, P. Zarzycki - Matematyka 5 - Podręcznik
          • kachho Re: samotna mama prosi o pomoc 02.07.13, 20:00
            niestety książki które używały dzieci w 5. klasie będą już nieaktualne w roku 13/14 z powodu nowego programu nauczania sad
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 12.05.13, 15:31
      Jeśli komuś teraz przez parę dni nie odpisywałam to najmocniej przepraszam ,ale ja i młodszy mój synuś byliśmy chorzy,synek oskrzela i krtań a ja biegunka i wymioty,także przepraszamy
    • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 04.07.13, 13:15
      Przyjmę z wielkim podziękowaniem używane podręczniki dla klasy 5 Szkoły Podstawowej,zapłacę za koszt wysyłki
      Ks. J. Szpet, D. Jackowiak Religia Wierzę w Boga - podręcznik Wydawnictwo Księgarnia Św. Wojciecha Poznań
      S. Stopczyk, B. Neubart Plastyka 5 - podręcznik Wydawnictwo WSiP
      M. Gromek, G. Kilbach
      Lekcja muzyki- Podręcznik dla klasy V szkoły podstawowej Wydawnictwo NOWA ERA
      Nick Beare EVOLUTION 2 Podręcznik Wydawnictwo MACMILLAN
      G. Wojciechowski, T. Maćkowski Wczoraj i dziś - podręcznik do historii i społeczeństwa dla klasy 5 Wydawnictwo NOWA ERA
      M. Marko - Worłowska, F. Szlaufer, J. Stawarz Tajemnice przyrody Wydawnictwo Nowa Era
      Matematyka
      M. Dobrowolska, M. Karpiński, M. Jucewicz, P. Zarzycki - Matematyka 5 - Podręcznik
      • tereferefretka Re: samotna mama prosi o pomoc 11.07.13, 17:41
        forumka nizej zasugerowała ci,ze program sie zmienia -teraz średnio co rok,dwa lata, i tych książek uzywanych nie znajdziesz.

• maniu_111 Re: samotna mama prosi o pomoc 21.07.13, 20:06
      Jeśli nadal potrzebujesz pomocy napisz proszę na mail maniu_111@interia.pl lub sms na numer 509670046 postaram się pomóc
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 22.07.13, 21:16
        maniu_111 odpisalam ci na poczcie,proszę zajrzyj
      • lizkacz Re: samotna mama prosi o pomoc 22.08.13, 21:33
        maniu_111 dziękujemy za naprawdę dużą pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka