mamamaluszkow
04.11.12, 17:43
witam jestem mama dwojki malych dzieci corka ma 4 latka a synek ma 1.5 roczku.po urodzeniu synka zwolnili mnie po maciezynskim z pracy niestety mieszkamy w malej wiosce gdzie trudno o prace tylko maz zarabia i to bardzo niewiele ledwo starcza na rachunkia tutaj nie ma gdzie dorobic z gopsu dostaje tylko rodzinne co nawet dla synka na pampersy nie starcza staramy sie jakos dawac rady ale nie jest łatwo czasem w gopsie trafiaja sie ubranka dla dzieci niestety corka szybko brudzi bo chodzi do przedszkola mieszkamy w starym domku ktory wlasciciel chce zburzyc bez lazienki i cieplej wody w jednym pokoiku rzem z dziecmi spimy gdyz tylko w kuchni mamy piec i on ogrzewa nasz pokoikdostalismy mieszkanie ktore jest do remontu nie ma kto nam pomoc go wyremontowac nie mamy tez na to tylu pieniedzy i powolutku jakos ciagniemy ten remont .niedlugo ida swieta a ja juz sie boje z czego je zrobie ,co podaruje dzieicom pod choinke.chcialabym zeby chociaz one byly szczesliwe w tym dniu.wiec jesli ktoras mama mialaby zbedne ubranka badz zabawki czy cokolwiek innego co moze nam sie przydac do zycia bedziemy bardzo wdzieczni . pozdrawiam wszystkie mamy ..sandra