Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

04.11.12, 17:43
witam jestem mama dwojki malych dzieci corka ma 4 latka a synek ma 1.5 roczku.po urodzeniu synka zwolnili mnie po maciezynskim z pracy niestety mieszkamy w malej wiosce gdzie trudno o prace tylko maz zarabia i to bardzo niewiele ledwo starcza na rachunkia tutaj nie ma gdzie dorobic z gopsu dostaje tylko rodzinne co nawet dla synka na pampersy nie starcza staramy sie jakos dawac rady ale nie jest łatwo czasem w gopsie trafiaja sie ubranka dla dzieci niestety corka szybko brudzi bo chodzi do przedszkola mieszkamy w starym domku ktory wlasciciel chce zburzyc bez lazienki i cieplej wody w jednym pokoiku rzem z dziecmi spimy gdyz tylko w kuchni mamy piec i on ogrzewa nasz pokoikdostalismy mieszkanie ktore jest do remontu nie ma kto nam pomoc go wyremontowac nie mamy tez na to tylu pieniedzy i powolutku jakos ciagniemy ten remont .niedlugo ida swieta a ja juz sie boje z czego je zrobie ,co podaruje dzieicom pod choinke.chcialabym zeby chociaz one byly szczesliwe w tym dniu.wiec jesli ktoras mama mialaby zbedne ubranka badz zabawki czy cokolwiek innego co moze nam sie przydac do zycia bedziemy bardzo wdzieczni . pozdrawiam wszystkie mamy ..sandra
Obserwuj wątek
    • sabka22 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 18:36
      Witaj,prześlij dokumenty do moderatorki i taka moja mała sugestia,używaj znaków interpunkcyjnych bo na prawdę źle się to czyta..
      Co do gwiazdki,może zgłoś dzieciaki do akcji GWIAZDKA,mam nadzieję że w tym roku taka będzie kontynuowana smile
      • bj32 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 19:39
        Sabka, a Ty w tym roku robisz akcję? Współrobisz? Albo tworzysz Regulamin?
        Bo formalnie zawsze było tak, że w pierwszej kolejności idą osoby sprawdzone, a nie świeżynki. Świeżynki, jeśli starczyło Darczyńców. Rozumiem, że masz życzenie dla nowej koleżanki zrobić paczki? Znakomicie!
        • szary_ludz Re: prosze o pomoc 04.11.12, 19:50
          Te modelatorka co się czepiasz. wink
          • sabka22 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 21:32
            Przepraszam myślałam że do akcji "nowe" osoby mogą się dopisać i jeśli będzie na tyle darczyńców to paczki dla dzieciaków się znajdą.
            Dlaczego naskakujesz od razu?paczkę jak najbardziej mogę zrobić.
            Z tego co wiem to z roku na rok akcja ma więcej darczyńców jak i obdarowanych,chyba że Ci nowi obdarowani mogą się zgłaszać tylko przez "zaufane" osoby..
            • bj32 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 21:36
              Nie naskakuję. Od 4 lat zasady są w znacznym stopniu jednakowe po prostu...

A te "zaufane" osoby to pewnie koleżanki moderacji. Zgadłam?
              • sabka22 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 21:46
                No nie wiem czy koleżanki,znajome???
                Ale powiedz czy gdyby autorka zgłosiła się do akcji to jakiś procent szansy na prezent by był czy nie?jeśli by oczywiście wymogi spełniała.
                • claudel6 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 21:59
                  jak przesle dokumenty, ja zrobie prezenty dla jej dzieci. juz, zalatwione.
                  • mamamaluszkow Re: prosze o pomoc 18.11.12, 14:05
                    witam dziekuje za odpowiedzi .tylko prosze napiszcie co trzeba przeslac ,gdzie? jestem tu nowa i nie za bardzo wiem co i jak .dziekuje pomocne za pomoc.
                • bj32 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 23:11
                  Dalej będziesz jątrzyć, prawda?
              • missmiriam1 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 22:38
                bj32 napisała:

> Nie naskakuję. Od 4 lat zasady są w znacznym stopniu jednakowe po prostu...
                >
                > A te "zaufane" osoby to pewnie koleżanki moderacji. Zgadłam?

Bj, zapomniałaś dopisać, że z Warszawy...
    • marlenka85_k Re: prosze o pomoc 04.11.12, 22:09
      a jakie rozmiary na synka?
    • missmiriam1 Re: prosze o pomoc 04.11.12, 23:15
      Mamamaluszkow, przeczytaj ten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,131712213,Niezbedne_dokumenty_.html?wv.x=2
    • milka781 Re: prosze o pomoc 10.11.12, 20:00
      napisz do mnie na gazetowego maila.Będę miała jakieś zabaweczki i ubranka dla córeczki
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka