horwaty
07.12.12, 00:57
Witam jestem mama 4 dzieci pisze tutaj,bo potrzebuje o ile to możliwe pomocy.Opisze krótko swoją sytuacje.Mieszkamy w wynajetym mieszkaniu bez dodatku mieszkaniowego,koszt wynajecia 700 zł,jestem zarejestrowana w urzedzie pracy bez prawa do zasiłku,dostaje pom oc z MOPR w Lublinie kwota tego zasiłku jest 300 zł,również otzrymuje zasiłek rodzinny + alimenty wynosi razem to 1200+500 zł .
Po opłaceniue wszystkiego i kupieniu leków dla siebie i syna zostaje nam na zycie nie wielka kwota,ja narazie nie moge pojsc do pracy bo jeszcze jest syn w domu ,ma 4 latka i do przedszkola dopiero idzie od wrzesnia,Syn jest po zapaleniu opon możgowych i ma wilelkogłowie,ja jestem tez po cięzkiej operacji usuniecia nerki i poł roku pozniej po usunieciu nerki przeszłam usuniecie woreczka żółciowego .Córka Ania ma 5 lat i chodzi do zerówki a córki Ola ma 11lat i chodzi do 4 klasy a Karolinka ma 9 lat i chodzi do 3 klasy i nie biore stypendium bo nie miałam ja złożyć bo nie miałam zaswiadczenia o dochodach bo jestem w konflikcie z mezem bo wobec mnie stosowam przemoc rodzinna i była sprawa i został skazany..potrzebujemy najbardziej żywnosci i ubrań dla syna buty rozmiar ma 28 a ubrania nosi tak na 4 5 lat mniej wiecej na 120-125 cm.Jest mi cięzko bo niemoge pojsc do pracy ze względu na syna ,najgorzej ze był mikołaj a mnie nawet nie było stac na mikołaja dostali w szkole i przedszkolu,najgorsze benda świenta bo nie wiem jak obchodzic bedziemy ,nie wiem czy mi wystarczy raczej watpie to bo musze kupic nowe laki dla syna i siebie,Mam nadzieje że ktos znajdzie sie i pomoże mi i moim dzieciom.