anna.k777 19.12.12, 07:34 Z okazji Świąt Bożonarodzeniowych,życzę wszystkim pomocnym emamom,etatom zdrowych,pogodnych i spokojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitahaya1 Re: Świąteczne Życzenia 19.12.12, 15:44 A ja do Ciebie piszę i piszę a poczta wraca i wraca W sprawie stolika dla dzieci Mileny. I zdrowych, pogodnych świąt, odpoczynku od codziennych bolączek, uśmiechu i zdrowia, zdrowia przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
prykoza Re: Świąteczne Życzenia 19.12.12, 19:36 Też chciałam wszystkim na tym forum pomocnym emamom z okazji zbliżających się świąt złożyć same najlepsze życzenia,dużo zdrowia,miłości,spokoju,uśmiechu na twarzy i wszystkiego co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
annika1801 Re: Świąteczne Życzenia 19.12.12, 19:43 Ja również dołączam się do Życzeń ŚwiątecznychOby Nowy Rok był dużżżżżżo lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
omnyx25 Re: Świąteczne Życzenia 19.12.12, 20:37 Wesolych Swiat dla Wszystkich Pomocnych....duzo miłosci,szczescia i radosci w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
anngam8388 Re: Świąteczne Życzenia 23.12.12, 10:54 Życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Was szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniecie, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejsza nawet czynność przybliża Was do bycia najszczęśliwszymi i najbardziej uśmiechniętymi osobami spośród wszystkich ludzi. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Świąteczne Życzenia 23.12.12, 16:48 ja również życze wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 Re: Świąteczne Życzenia 23.12.12, 17:16 Dołączam się do życzeń.Radujmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Świąteczne Życzenia 24.12.12, 00:47 Aby wszyscy z Was znalezli swoje miejsce przy stole wigilijnym, by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, aby kazdy kolejny dzien był jeszcze lepszy, badzmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na to co dobre ,a nie na to co nasz dzieli. Wszystkiego najlepszego na Swięta i Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
dlakacperka Re: I ja Wam życzę serdecznie:) 24.12.12, 13:49 Przyłączam się do wszelkich życzeń... ale najważniejsze, byśmy wszyscy w zdrowiu i radości spędzili ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
miszek23 Re: I ja Wam życzę serdecznie:) 24.12.12, 22:46 Radosnych i zdrowych Świąt dla Wszystkich i szczęśliwego Nowego Roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś