Dodaj do ulubionych

Witam e mamy!

17.02.13, 17:04
Witam!

Nazywam sie Beata i potrzebuje ubranek dla mojej corki rozmiar 98. bardzo prosze jesli ktos posiada takie do oddania, Mam trudna sytuacje materialna, nie pracuje i jestem sierota od dziecka. Moj partner z ledwoscia zarobi na oplaty i jedzenie. Bede wdzieczna za odziez. Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkie mamy.
Obserwuj wątek
    • beatkaa32 Re: Witam e mamy! 17.02.13, 17:47
      Witam i na wstępie zapraszam do lektury:
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html
      • 77kunda Re: Witam e mamy! 18.02.13, 09:29
        odpowiedz na pytania i prześlij dokumenty do moderatorki
    • missmiriam1 Re: Witam e mamy! 18.02.13, 15:37
      beata12348 18.02.13, 13:51

Witam ponownie.

Moja sytuacja wyglada nastepujaco: Mieszkam wraz z partnerem i moim dzieckiem u jego rodzicow. jestem tu zameldowana tylko tymczasowo. Pobieram zasilek rodzinny z opieki w wysokosci 77 zl na dziecko. Obecnie jestem na etapie poszukiwan pracy. Nie korzystam z pomocy zadnych organizacji, pierwszy raz zwracam sie z prosba na forum gazeta.pl Mieszkam w Miedzyrzecu Podlaskim woj. lubelskie. Jakiej oczekuje pomocy.... Przyznam, ze wielka pomoc otrzymałabym w postaci ubranek dla mojego dzieka, gdyz ciagle rosnie i potrzebuje ich bardzo.
      Dorobic zamierzam sezonowo- zbierajac truskawki. Moj partner jest obecnie na okresie probnym w jednej z miejskich hurtowni. W przyszlosci chcialby wyjechac z a granice w poszukiwaniu lepszego zarobku. Dziecko moje ma 2 latka, na razie mieszkamy u rodzicow partnera jednak oplaty dzielimy po polowie i utrzymujemy sie sami. Jest ciezko ale nie trace nadzieji, ze ktoregos dnia dostane prace i nasza sytuacja materialna ulegnie zmianie. Bede wdzieczna za pomoc, moge tez pomoc innej osobie potrzebujacej ubranek dla dziewczynki w moim wieku.
      Pozdrawiam serdecznie- Beata
      • mond33 Re: Witam e mamy! 22.02.13, 17:18
        Czy ta sytuacja jest jakoś potwierdzona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka