a-brudniak
19.01.14, 13:31
Witam serdecznie. Chciałabym przedstawić Wam moją sytuację. Jeżeli byłaby możliwa pomoc dla nas byłabym bardzo wdzięczna. Mam 23-lata i 3.5letniego syna.
Dodatku mieszkaniowego nie mam. Pomoc z Mops'u dostałam na święta ok200zł. W tym miesiącu także będę się starała o pomoc. Zasiłków innych nie dostaję. Rodzinne tylko 77zł. Nie mamy dożywienia były ciepłe posiłki i prowiant co miesiąc (makaron,mleko,mąka), lecz od Nowego Roku nie ma gdyż nie mają ponoć na to pieniędzy. Nie mam dodatkowej pomocy z innych forum. Jestem z małopolski. Oczekuję pomocy ludzi o dobrych sercach. Przyda się wszystko, (używane)ciuchy, buty, artykuły spożywcze, chemiczne. Syn ma rozmiar 104/110. Butów 28. Mój przyszły mąż dorabia od czasu do czasu w budowlance, niestety jest zima i wiadomo jak jest. Ja nie pracuję, w październiku skończył mi się staż (pomoc kuchenna) na którym byłam 2miesiące na L4. Z powodu atopowego zapalenia skóry i astmy oskrzelowej trudno mi znaleźć pracę. Leczę się od 6lat, szpitalne kuracje też przechodziłam, jednak to wszystko wraca. Mieszkamy z teściową, która także choruje. Jest ciężko i to bardzo. Drogie mamy jeżeli mogłybyście w jakikolwiek sposób pomóc bylabym bardzo wdzięczna i szczęśliwa. Pozdrawiam!