Dodaj do ulubionych

Jestem nowym moderatorem

03.03.14, 21:10
Oficjanie z gory dostalam na czerwono.
Bede sie starala jak najdluzej nim zostac.Licze bardzo na wasza wspolprace tongue_out
Poczekajcie z pyskowaniem.....jeszcze sie ucze tongue_out
Obserwuj wątek
    • szary-ludz Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 21:11
      W końcu na czerwono. smile Gratuluję i zarazem bardzo współczuję. wink
      • payuta Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 21:15
        Dzieki Ludziu smile
        Forum znam od 10 lat.Juz sie zastanawiam....czy mi przypadkiem zycie nie mile??? tongue_out
        Bede sie starala,obiecuje smile
    • zona_mi Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 21:46
      Nie takim nowym, bo już sobie na czarno nieźle poradziłaś wink

Payuta, życzę Ci miłego moderowania i samych sympatycznych emam i eojców!
    • szary-ludz Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 22:12
      Panie w czerwonym proszę sobie już tak nie cukrować co. tongue_out
      • zona_mi Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 23:24
        Ech, proszę pana w szarym, jestem chyba ostatnią osobą, która słodzi - po prostu szczęścia Payucie życzę smile
        • szary-ludz Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 23:33
          Tak jeszcze w kwestii formalnej proszę Zarządu. Czy Payuta bierze na swe barki również tą gorszą cześć funkcji czyli weryfikowanie papierów? Tak pytam bo jakoś z czołówki widzę zniknęła Blanka i nie wiadomo co dalej.
          • bj32 Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 23:50
            Bycie w czołówce i weryfikacja nie są ze sobą nijak powiązane. Oprócz tego, że nie zajmuję się już głównym moderowaniem - nic się nie zmienia. Ot, trzeba się będzie przyzwyczaić, że "papiery do bj", a nie "papiery do moderatora". A cichutko i tak będę sobie sprzątać suspicious
          • zona_mi Re: Jestem nowym moderatorem 03.03.14, 23:52
            Pomoc społeczna nie należy do zadań aesa - może to oczywiście robić, jeśli ma ochotę, ale zasadniczo jego zadania moderatorskie dotyczą opieki forum w sensie pomagania użytkownikom w poruszaniu się po odpowiednich tematycznie forach, pilnowaniu, by nie było spamu, dubli, przenoszeniu wątków itd.

Akcjami pomocowymi, organizowaniu wyprawek/gwiazdek, weryfikowaniem papierów zajmują się niezmiennie chętne emamy/eojcowie. Ale to odbywa się poza moderowaniem sensu stricto.

> z czołówki widzę zniknęła Blanka i nie wiadomo co dalej.

Bez zmian, o ile wiem, jeśli chodzi o weryfikację.
            • szary-ludz Re: Jestem nowym moderatorem 04.03.14, 00:26
              Wiem że weryfikacja nie była powiązana z moderowaniem ale tak zapytałem żeby było wszystko i dla wszystkich jasne jak wygląda sytuacja. smile Dziękuję za wyjaśnienia.
              • payuta Re: Jestem nowym moderatorem 04.03.14, 09:08
                Ja tu jeszcze napisze jako moderator.Weryfikacja niech pozostanie domena BJ.Ona ma rozeznanie,rozumie co pisze na papierze i ma doswiadczenie.Ale jesli ktos uzna,ze jednak woli mi,to ok,ale zaznaczam!! ze ja i tak bede musiala Blanki o rade w materii spytac.Nie mam wogole w tym doswiadczenia.
                Chcialabym jeszcze wam napisac,ze na forum jestem 3 razy dzinnie.Rano,czyli,po poludniu i wieczorkiem.A to ze wzgledu na to ze posiadam:dom,dziecko,koty,hobby i znajomych tongue_out
                Zaznaczam:moderatorem jestem,ale wolontariuszem.Zebyscie nie mysleli ze ja to za kase biore...o nie,co to,to NIE!
                I jeszcze:
                Nie piszcie do mnie maili w stylu:
                -Zabij BJ
                -Zadzwon do dzielnicowego
                -Daj stowe na zycie
                -Jak potopic kocieta
                A wszelkie skargi,wnioski i zazalenia,to do zawodowcow.
                Ja tylko usuwam niegrzeczne posty,reklamy i wsio niezgodne z nietykieta.
                Jak cos jeszcze mnie najdzie,to dopisze.Tutaj.
    • szary-ludz Re: Jestem nowym moderatorem 04.03.14, 14:57
      I do kogo teraz ja biedny będę zgłaszał trolli i inne pojawiające się wynalazki. Zona_mi zacznie niedługo mi grozić a się Jej trochę boję to nie będę ryzykował. Payuta daje do zrozumienia żeby nie zawracać Jej za bardzo głowy. Tylko do Blanki można było pisać bo mikrego wzrostu i najwyżej mogła mnie z partyzanta w kostkę dziabnąć. wink
      • zona_mi Re: Jestem nowym moderatorem 04.03.14, 15:00
        Pisz do mnie, nawet jeśli nieco się lękasz - przez internet Cię nie zagryzę, a pocztę odbieram i odpowiadam smile
      • payuta Re: Jestem nowym moderatorem 05.03.14, 13:16
        Ludziu,nie placz tongue_out Mozesz mi smialo donosy slac,z linkiem w tle,ofkors.
        Jam choc wieksza od Blanki,to tym sie szczyce od stuleci ,ze nie krzywdze malych dzieci smile
        • brysia0 Re: Jestem nowym moderatorem 05.03.14, 19:04
          a tu taaakie zmiany? Powodzenia życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka