t-ola 19.10.04, 22:21 Oddam duże pluszaki,odbiór osobisty w Warszawie. Olga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruszek100 Re: pluszaki Warszawa 19.10.04, 22:56 aktualne? Mogę się załapać na pluszaki? Jeśli tak to podaj proszę jakiś kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
mama22 Re: pluszaki Warszawa 20.10.04, 10:01 jesli nadal aktualne to bylo by cudnie!!!(chcialabym przekazac dzieciom z Pruszkowa)o ktorych pisala sion2!! czekam na kontakt!! mieszkam w warszawie!! pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
t-ola Re: pluszaki Warszawa 20.10.04, 22:07 Jeżeli okruszek100 nie odbierze pluszaków to mogę je oddać Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: pluszaki Warszawa 20.10.04, 22:21 odbiorę, ale skoro są pluszaki a nie pluszak- może sie podzielimy, po prostu? Szczerze mówiąc...ja też chciałam te pluszaki dla kogoś tzn. dla dzieci z ośrodka dla ofiar przemocy w rodzinie.Dla nich taki pluszak, do ktorego się można wtulić- to jest dopiero coś!!Decyzję pozostawiam Tobie pozdrowienia!! Oczywiście jutro zadzwonię, juz wiem jaka to dzielnica- dzięki Odpowiedz Link Zgłoś