l.e.a 27.01.05, 12:01 Od wczoraj na edzieckowym forum zachodzą zmiany techniczne, które są niezależne od moderatorów, wierzymy, że wszelkie kłopoty związane z tym zostaną niebawem usunięte. Pozdrawiam Was ciepło lea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dondon Re: Zmiany na "sklepikowym" forum 27.01.05, 13:51 Lea Napisalam na priv. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Zmiany na "sklepikowym" forum 27.01.05, 14:51 dondon - słonko nie otrzymałam wiadomości od Ciebie ale też wysłałam do Ciebie priva pozdrawiam -lea Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Zmiany na "sklepikowym" forum 27.01.05, 15:43 Coś skrzynki szwankują, jak widać.) do mnie emaile docierają ok 3 godz.póżniej. Ale czad) Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Zmiany na "sklepikowym" forum 27.01.05, 15:53 Witam wszystkich, nastąpiły zmiany jak już zauważyłyście, bez naszej wiedzy.Gdyby było inaczej poinformowałabym o tym ja albo pozostałe moderatorki. Błagam poczekajcie aż wszystko się wyjaśni, nie zakładajcie nowych wątków bowiem robi się balagan. Jestem tak samo zaskoczona jak wy, tym co się stało. pozdrowionka dla wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś