maria_rosa 03.06.05, 13:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=24695809 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: angela216 03.06.05, 17:31 Jeśli to prawda, to chętnych zapraszam do mnie na dobry likier. Bo chyba tylko to zostało. To byłaby kolejna osoba, której pomogłam, bo wydawało mi się, że tego potrzebuje. I w ten sposób okazuje się, że może znajdzie się kilka osób, które rzeczywiście udało się wesprzeć, a reszta to strata czasu i pieniędzy. Po co szukać dodatkowej pracy i siedzieć po nocach, żeby pomóc. Odebrałam ten czas m.in. swojej córeczce i po co. Jestem kretynką. Dlaczego, ludzie opamiętajcie się. Nawet teraz są osoby logujące się tu pod różnymi nickami i udzielające dobrych rad. Nie rozumiem tego i chyba już nie chcę. Więcej na razie nie piszę, bo przychodzą mi do głowy tylko słowa, których nie ma w słowniku Renata Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: angela216 03.06.05, 17:34 renata28 napisała: > Jestem kretynką. Nie Renata, nie jesteś... Ty masz tylko za dobre serce... Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: angela216 03.06.05, 17:52 Wygląda na to, że wszystkie jesteśmy kretynkami. To u kogo pijemy ten likierek)) Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: angela216 03.06.05, 18:05 hihihihi... może być u mnie Mąż pójdzie na służbę... a my do rana możemy pić i flugać na cały świat ) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: angela216 03.06.05, 18:14 to chyba i ja się podłączę. dzieci sprzedaję rodzicom na działkę. I mogę się upić. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: angela216 03.06.05, 18:27 tylko nie przesadzajcie z likierem bo ja jestem jutro przed południem umówiona z ajlii i musi byc w formie Odpowiedz Link Zgłoś
angela216 Re: angela216 03.06.05, 18:34 Widze,ze juz zostalam stracone,nawet bez slowa wytlumaczenia.Ale nikt mi nie przedstawil zadnych dowodow.Jak to jest???????????/ Czy osadza sie ludzi tak bez podstaw? Zawsze jak cos od kogos przyjmowalam,staralam sie jakos zrewanzowac bo wstyd mi bylo tak brac za darmo,a teraz widze,ze za nic zostalam oszustka?? Bardzo to przykre,ze chodz jestem na tym forum dosc dlugo,kilka osob mnie to zna i tak to sie potoczylo(( Odpowiedz Link Zgłoś
angela216 Re: angela216 03.06.05, 18:31 -------------------------------------------------------------------------------- Wiem,ze na tamtym forum,niektore dziewczyny,zle o mnie pisaly,nie wiem dlaczego,byc moze dlatego,ze mysla iz sprzedaje ubranka,ktore dostalam(ale ubranka ,ktore dostalam dla Oliwki,teraz oddaje dalej i inne rzeczy tez). Nie wiem co moge napisac bo duzo juz bylo takich spraw i czulam sie tym wszystkim zniesmaczona,gdyz wiele razy rozmawialam z "dondon",jesli chcialam komus pomoc czy oddac zywnosc z porada,zeby nie trafilo to do osoby niepotrzebujacej. Kilka osob z forum bylo u mnie w domu i nie wiem czy wygladam na naciagaczke ,poza tym jesli bylabym zla osoba nie staralabym sie pomoc innym tym czym moge i nie zawracalabym sobie glowy piszac do ciebie czy dondon o informacje na temat osob,ktorym chce cos oddac. Jezeli ktos ma cos przeciwko mnie to prosilabym o jakies dowody,a nie puste slowa,bo takie slowa to mozna o kazdym napisac i krzywdzic ludzi niepotrzebnie. Jezeli chcialabys jakies blizsze opienie na moj temat to skontaktuj sie z MOPSEM lub moge Ci przeslac co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: angela216 03.06.05, 18:41 Dowody to są na forum, z palca sobie emamy to wyssały? W zasadzie nic nam nie wyjaśniłaś, a na to czekamy. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: angela216 03.06.05, 18:55 Kurcze...a ja nie z Wawy Wlasnie smaze halibuta i jade na wspanialy, kolejny zlot volvo - tym razem pod Belchatow Bedac na wysokosci Wawy wysle Wam smska na Arweny komoreczke))) Milego wieczorka Kochane za bardzo dobre Forumki Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: angela216 03.06.05, 20:20 A ja bym się z chęcią podłączyła do was na ten likierek ......tylko kurcze tak daleko mam do Warszawy..........pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angela216 Re: angela216 03.06.05, 20:23 Ewelina,nie wiem co mi ktos zarzuca,wiec nie wiem tez co mam wyjasniac? Jezeli ktos czuje sie przeze mnie oszukany to prosze napisac a oddam wszystkie rzeczy,ktore od niego dostalam. moze nie jestem bogata,ale uczciwa i nie pozwole sie bezpodstawnie oskarzac. Dosc sie juz w zyciu naplakalam i nie zamierzam ryczec tylko dlatego,ze ktos mnie obraza a ja nie moge nic zrobic.Jezeli potrzubujesz jakis informacji zadzwon do MOPSU pracownik nas dobrze zna i wszystko potwierdzi nigdy nikogo nie naciagalam i zawsze bylam szczera jezeli czegos mialam za duzo to mowilam,ze juz nie potrzebuje,a moze zarzuca mi sie ze nie mam dzieci czy moj maz nie mial operacji(miala i to bardzo ciezka i wogole cud ,ze z tego wyszedl).....i nie moze pracpowac?Napisz konkretny zarzut. Wielu rzeczy o mnie nie wiecie i nie bede tego opisywac bo nie chce wspolczucia. czy uzalania i tak trudno mi bylo poprosic obce osoby o pomoc. Jezeli sie chce to mozna wszystko sprawdzic,ale najprosciej jest oskarzyc,a jak sie wszystko wyjasni to wszystkim bedzie wstyd ,ze sie mylili i pewnie nawet przepraszam nie uslysze(chodz to by nic nie zmienilo,bo jedno przepraszam,to nic w porownaniu z tym co teraz czuje). Odpowiedz Link Zgłoś