ksantypa30 30.09.05, 22:43 Junior już sie nim nie bawi a może ucieszy inne dziecko. W dobrym stanie,wymaga jedynie lekkiego prania jedna łoza jest lekko pogryziona przez psa ale to nie przeszkadza w użytkowaniu. Ze względu na gabaryty odbiór tylko osobisty w Zielonej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mischell Re: Konik na biegunach 30.09.05, 23:26 Bylabym chetna dla swojej Zuzki. Moglabym odebrac go osobiscie. Jak aktualne daj znac na prv mischell@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Konik na biegunach 01.10.05, 09:06 tez bym byla mega zadowolona z konika na biegunach. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Konik na biegunach 03.10.05, 22:06 jutro będę wiedziała narazie zarezerwowane dla mischell Odpowiedz Link Zgłoś
mischell Re: NIEAKTUALNE 04.10.05, 20:31 Renato dziekuję Ziulka zrobila wielkie oczy i powiedziala Oooo Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: NIEAKTUALNE 04.10.05, 20:54 cieszę się miałam jeszcze uszykowaną lalkę i zapomniałam o niej musimy się umówić ale dziś jestem już po badaniach i zabiegu i własnie stwierdzam, że jest piekny wieczór bez bólu. NIe przeszkadza mi nawet to, że JUnior nir chce spać a kot własnie zaczął szaleć Odpowiedz Link Zgłoś