blizniaki05 12.12.05, 09:17 przyjmę ubranka dla bliźniaków,chłopczyka i dziewczynki. Za kilka dni skończa 2 miesiące.Z wielką prośbą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foretka Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 09:25 Witaj! Na forum panuje zasada, ze nalezy cos o sobie napisac, o swojej sytuacji, podac miejscowosc, dokladne wymiary itp Radze uzupelnic post bo moze zostac wykasowany jako niezgodny z regulaminem. Pozdrawiam serdecznie ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki05 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 13:18 Witam. Bardzo chętnie,ale nie mam zamiaru pisac o swojej sytuacji na forum,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 13:27 blizniaki05 napisała: > Witam. Bardzo chętnie,ale nie mam zamiaru pisac o swojej sytuacji na > forum,pozdrawiam. A Ty myslisz ze po tylu aferach nagle ludzie zacvzna Ci przysylac paczki z ubraniami dla dzieci tak o.. bez zadnych informacji???? nawet nie potrafisz rozmiarow podac??? na forum bylo za duzo afer.... Poza tym forum nie jest instytucja pomagajaca!!!!!! Pozdrtawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:01 no sorrki blizniaki zasady sa po to aby je przestrzegac, przeciez piszac piszesz anonimowo, opisujac sytuacje, wymiary dzieci, na priv podajesz dane. ale jak nie to nikt niebedzie zmuszal Odpowiedz Link Zgłoś
galvaniza Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:25 ja bardzo dobrze rozumiem, pisanie o tym to odkrywanie sie, tak jakn=bym sciagnela majtki na srodku rynku, o sytuacji swojej mozna oisac osobie na priv ktora deklaruje sie pomóc a kurde szperacze beda czytac i nic z tego... Ja rozumiem ta kobiete aqua. jak cie interesuje popros ja by ci napisała na priv Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:35 nie ale chodzi o podstawowe info, nawet rozmiar miasto czego brakuje, jakie ma wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki05 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 15:00 dziękuję za zrozumienie galvaniza. Wlaśnie to miałam na myśli.Ludzie uwielbiaja czytaćtu czytać o życiu prywatnym,najbardziej jak komuś się gorzej wiedzie.Pozdrawiam normalnych czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 15:21 jeżeli nie odpowiada ci regulamin i zasady panujące na tym forum ,to poco wogóle tu weszłaś..... Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Ja tam nie mam nic do ukrycia 12.12.05, 15:36 Każdy ma swój wstyd ale jak się naprawde potrzebuje to trzeba go schować głęboko, tymbardziej jeśli chodzi o dzieci.Ja pare razy o coś prosiłam, pomagam tez tak jak moge.Zostałam zidentyfikowana przez moich znajomych.I co z tego? To nie było trudne gdy podałam miasto, to że mam starszego syna, córki bliźniaczki, dwoje dzieci niepełnosprawnych i jeszcze imiona dzieci.Jaki to wstyd przyznac sie do biedy? Ja tam nie mam nic do ukrycia.Właśnie otrzymałam difinansowanie do mieszkania, czarno na białym mam napisane- dochód na jedną osobę 385.71, co stanowi 68.56 % najniższej emerytury.A niech czytają Ci co chcą i szukają sensacji.Dla mnie ważne jest to, ze dzięki Kochanym Dziewczynom z Forum moje niunie mają ubranka, zabawki a dzięki mnie też Ktoś coś otrzymał.Jeśli naprawde potrzebujesz pomocy to się ujawnij. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Ja tam nie mam nic do ukrycia 12.12.05, 16:20 Aniu niestety niekazdy to rozumiem kochana policz z tym dfinaswaniem moze na dozywanie sie zalapiesz wieczorkiem ci podesle niestety gardlo mnie cmi i sie lenie w lozku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś