Dodaj do ulubionych

przyjmę ubranka

12.12.05, 09:17
przyjmę ubranka dla bliźniaków,chłopczyka i dziewczynki. Za kilka dni skończa
2 miesiące.Z wielką prośbą.
Obserwuj wątek
    • foretka Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 09:25
      Witaj!

Na forum panuje zasada, ze nalezy cos o sobie napisac, o swojej sytuacji, podac
      miejscowosc, dokladne wymiary itpsmile Radze uzupelnic post bo moze zostac
      wykasowany jako niezgodny z regulaminem.

Pozdrawiam serdecznie
      ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
      • blizniaki05 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 13:18
        Witam. Bardzo chętnie,ale nie mam zamiaru pisac o swojej sytuacji na
        forum,pozdrawiam.
        • vaniliaa1 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 13:27
          blizniaki05 napisała:

> Witam. Bardzo chętnie,ale nie mam zamiaru pisac o swojej sytuacji na
          > forum,pozdrawiam.

A Ty myslisz ze po tylu aferach nagle ludzie zacvzna Ci przysylac paczki z
          ubraniami dla dzieci tak o.. bez zadnych informacji????
          nawet nie potrafisz rozmiarow podac???
          na forum bylo za duzo afer....
          Poza tym forum nie jest instytucja pomagajaca!!!!!!
          Pozdrtawiam Magda
    • aqua696 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:01
      no sorrki blizniaki zasady sa po to aby je przestrzegac, przeciez piszac
      piszesz anonimowo, opisujac sytuacje, wymiary dzieci, na priv podajesz dane.
      ale jak nie to nikt niebedzie zmuszal
      • galvaniza Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:25
        ja bardzo dobrze rozumiem, pisanie o tym to odkrywanie sie, tak jakn=bym
        sciagnela majtki na srodku rynku, o sytuacji swojej mozna oisac osobie na priv
        ktora deklaruje sie pomóc a kurde szperacze beda czytac i nic z tego... Ja
        rozumiem ta kobiete aqua. jak cie interesuje popros ja by ci napisała na priv
        • aqua696 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 14:35
          nie ale chodzi o podstawowe info, nawet rozmiar miasto czego brakuje, jakie ma
          wsparcie
        • blizniaki05 Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 15:00
          dziękuję za zrozumienie galvaniza. Wlaśnie to miałam na myśli.Ludzie uwielbiaja
          czytaćtu czytać o życiu prywatnym,najbardziej jak komuś się gorzej
          wiedzie.Pozdrawiam normalnych czytelników
          • babcia_marysia Re: przyjmę ubranka 12.12.05, 15:21
            jeżeli nie odpowiada ci regulamin i zasady panujące na tym forum ,to poco wogóle
            tu weszłaś.....
            • anik35 Ja tam nie mam nic do ukrycia 12.12.05, 15:36
              Każdy ma swój wstyd ale jak się naprawde potrzebuje to trzeba go schować
              głęboko, tymbardziej jeśli chodzi o dzieci.Ja pare razy o coś prosiłam, pomagam
              tez tak jak moge.Zostałam zidentyfikowana przez moich znajomych.I co z tego? To
              nie było trudne gdy podałam miasto, to że mam starszego syna, córki
              bliźniaczki, dwoje dzieci niepełnosprawnych i jeszcze imiona dzieci.Jaki to
              wstyd przyznac sie do biedy? Ja tam nie mam nic do ukrycia.Właśnie otrzymałam
              difinansowanie do mieszkania, czarno na białym mam napisane- dochód na jedną
              osobę 385.71, co stanowi 68.56 % najniższej emerytury.A niech czytają Ci co
              chcą i szukają sensacji.Dla mnie ważne jest to, ze dzięki Kochanym Dziewczynom
              z Forum moje niunie mają ubranka, zabawki a dzięki mnie też Ktoś coś
              otrzymał.Jeśli naprawde potrzebujesz pomocy to się ujawnij.
              • aqua696 Re: Ja tam nie mam nic do ukrycia 12.12.05, 16:20
                Aniu niestety niekazdy to rozumiem
                kochana policz z tym dfinaswaniem moze na dozywanie sie zalapiesz wieczorkiem
                ci podesle
                niestety gardlo mnie cmi i sie lenie w lozku
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka