Dodaj do ulubionych

Kraków-wózek Polak

19.12.05, 09:59
Witam. Oddam za darmo wózek 3- Funkcyjny Polak: gondola, głęboki i
spacerówka; wózek jest używany 2 lata, ma niestety niesprawny hamulec -
wyłamał się bolec plastikowy. Odbiór tylko osobisty. Szczegóły na
kacper_ps@poczta.onet.pl Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • jolkasw Re: Kraków-wózek Polak 19.12.05, 13:42
      Witam
      Bylibyśmy chętni na wózeczek właściwie to nie dla nas tylko po sąsiedzku mamy
      malutkiego Stasia który do tej pory jeździł w wózku takim parasolce po
      starszych ich dzieciach jest ich czwórka. Chcielibyśmy jeśli to będzie możliwe
      zrobić im prezent na Święta jednakże mieszkamy w Rzeszowie. Pokrylibyśmy koszty
      przesyłki wpłacając lub płacąc listonoszowi. Bylibyśmy wdzięczni.
      Jola i Leszek
      • kacper_ps Re: Kraków-wózek Polak 22.12.05, 07:57
        Przykro mi, ale mimo najszczerszych chęci nie mam możliwości zatargania wózka
        na pocztę. Po złożeniu to dość duża nieporęczna paka, ważąca prawie 17 kg (ma
        pompowane koła), po zapakowaniu w karton, do przeniesienia tego potrzeba dwóch
        osób. Po południu jestem sama z dzieckiem, przed południem pracuję. Poza tym
        podejrzewam, że koszty przesyłki i opakowania przewyższą wartość (znikomą)
        wózka. Może znajdźcie coś na miejscu, np. w komisie. Pozdrawiam.
        • vieve Re: Kraków-wózek Polak 27.12.05, 16:20
          Witam
          Jezeli wozek jest dalej do oddania to bylabym chetna. Co prawda mielismy zamiar
          kupic, ale skoro jest to mysle ze w naszej sytuacji jest to zbedny wydatek...
          Moge dojechac do Krakowa. Mieszkam w czeladzi co prawda, ale pochodze z
          Oświęcimia wiec az tak daleko nie mam smile
          Pozdrawiam Magda
          • babcia_marysia Re: Kraków-wózek Polak 27.12.05, 18:02
            Magda...bardzo przepraszam,a dlaczego logujesz się na forum dwoma nickami...raz
            jako vievka1 a drugim razem jako vieva...to jest niezgodne z regulaminem forum
            • vieve Re: Kraków-wózek Polak 02.01.06, 17:46
              Babciu marysiu juz odpowiedziałam w twoim poscie. Do vievka1 zapomnialam hasła
              i niestety nie umiem sobie przypomniec. Dlatego zalozylam sobie vieve. I tym od
              ostatniego czasu sie posluguje a tamten poszedl w niepamiec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka