Dodaj do ulubionych

Niewierzewam

19.12.05, 18:47
odpowiedzialam Ci w moim watku tylko jest juz daleko.Jakbys hciala cos wiecej
wiedziec pisz na priv.Ja nie moge tu poruszac pewnych tematow ze wzgledu na
pelniona funkcje moderatorasmile
Obserwuj wątek
    • niewierzewam Re: Niewierzewam 19.12.05, 20:42
      dziękuję, odezwę się na priv
      • aqua696 Re: Niewierzewam 19.12.05, 20:47
        przepraszamz e tu
        dziekuje za lekturke
        pozdrawiam
        • niewierzewam Re: Niewierzewam 19.12.05, 20:49
          no problem smile ja myślę czy zrobić przynajmniej cynk itp, a Ty robiłaś?
    • aqua696 Re: Niewierzewam 19.12.05, 20:55
      tak robilam mikroelementy

musze sprawdzic co bylo dokladnie na liscie ale sporo tego bylo mnie korci
      badanie wlosa
      • niewierzewam Re: Niewierzewam 19.12.05, 22:01
        jak znajdziesz chwilę to napisz mi o tych mikroelementach na priv, mnie też
        korci badanie włosa (wiem, że można w Łodzi ale może znasz jakiś warszawski
        adres?), ale na wysyłki do Stanów to nie będzie mnie stać
        • aqua696 Re: Niewierzewam 19.12.05, 22:13
          ja jak juz to lodz-stany u poza zasiegiem, a tez myslalm o moczu ale to tez
          kupa kasy bo w angli
          • sylraf przepraszam że sie wtrącę;) 19.12.05, 23:02
            ale znalazłam taki artykuł z adresem warszawskim:
            samozdrowie.interia.pl/uroda/anatomia_skory/news?inf=485341
            • aqua696 Re: przepraszam że sie wtrącę;) 19.12.05, 23:27
              o super tylko ceny brak
              a to najwazniejsze
              • sylraf Re: przepraszam że sie wtrącę;) 19.12.05, 23:34
                jestem z Warszawy, mogę jutro zadzwonić i się dowiedzieć.
                • lili111 Re: przepraszam że sie wtrącę;) 20.12.05, 08:33
                  Badanie włosa robią w Warszawie na Vacie kosztuje 120 zł. Jednak nie polecam go.
                  Mój synek miał robione w łodzi w Biomolu, a znajoma robiła właśnie na Vacie. To
                  z Biomola jest 100 razy lepsze. Wszystko jest dokładnie opisane, sa wszystkie
                  pierwiastki wyszczególnine, toksyny jesli są, są zalecenia dla pacjenta i
                  lekarza. Dwa spore zeszyty. Nic z tego nie ma na Vacie robią tylko kilka
                  podstawowych pierwiastków moim zdaniem jest to wyrzucenie pieniędzy.
                  A do łodzi można wysłać listem ja tak zrobiłam i przysłano mi wszystko listem.
                  Byłam na kilku konferencjach, mój synek jest prowadzony przez wielu specjalistów
                  i wiekszość właśnie poleca Biomol jako najlepszy.
                  • dondon Re: przepraszam że sie wtrącę;) 20.12.05, 19:22
                    Pani Doktor , o ktorej pisalam do Aqua jak wziela mocz mojej kolezanki spytala
                    czemu nie lubi marchewki i drobiusmile
                    Mysle, ze niekoniecznie włosa trzeba badac tylko specjalista powinien byc
                    dobrysmile
                    Niestety ta Pani nie jest z Polski, mysle jednak , ze ma tu odpowiedniki.
                    • lili111 Re: przepraszam że sie wtrącę;) 21.12.05, 07:38
                      Ania napisz mi na priva, co to za pani dr., gdzie ją można znaleść i dokładnie
                      co to za badanie moczu na czym polega i ile kosztuje?? Czy wychodą w nim
                      dokładnie wszystkie braki w organizmie %, bo od tego przecież zalezy dawka leku.
                      Nam zlecono badanie moczu w USA, niestety jest to koszt bardzo duży i nie stać
                      mnie na niego.
                      • lili111 Re: przepraszam że sie wtrącę;) 21.12.05, 07:38
                        Nie wiem czy masz jeszcze mojego maila: lili11@op.pl
                        • dondon Re: przepraszam że sie wtrącę;) 21.12.05, 15:01
                          Lili
                          Napisze w wolnej chwili.
                          (Ale mi sie rymujesmile
                          To nie jest badanie moczu.Ja tylko mowie ze dobry lekarz juz jak spojrzy na
                          mocz to duzo wie.Nie znam sie na tych sprawach zbyt dobrze i nie wiem tez czemu
                          Ty masz takie zalecenie.Moge podpytac jak ona przyjedzie.Napisz mi na priv o co
                          dokladnie chodzi.
                          • lili111 Re: przepraszam że sie wtrącę;) 22.12.05, 10:32
                            Odezwe się po świętach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka