vaniliaa1 22.12.05, 09:50 pozyczyc na swieta..moze ktos ma??? jestem z Bytomia i jedziemy do tesciow na swieta. jazda autobusem odpada bo za duzo bagazy a tesciowie maja malucha i niebezpiecznie jezdzic bez fotelika moze jest ktos z moich okolic i moglby pozyczyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escribir Re: PILNIE potrzebny fotelik sam dla 2 latka..tyl 22.12.05, 09:52 Vanilko, a w tym maluchu sa z tyłu pasy do przypięcia fotelika? Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: PILNIE potrzebny fotelik sam dla 2 latka..tyl 22.12.05, 09:56 nie mam pojecia ale gdyby byl fotelik to jakos sie go zamocuje a bynajmniej manadtu by nie bylo ja juz pomyslow nie mam a taksowka by 100 wyszla Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: PILNIE potrzebny fotelik sam dla 2 latka..tyl 22.12.05, 10:01 Wiesz, stare maluchy nie miały. Pamiętam! Z przodu 2-latka wozić nie można. A nie mogą teściowie kupić większego samochodu? Sorki, żartuję sobie tak beznadziejnie, bo sama sobie próbuje nastrój poprawić. A na jakimś regionalnym forum próbowałaś znaleść? Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: PILNIE potrzebny fotelik sam dla 2 latka..tyl 22.12.05, 10:05 escribir napisała: > Wiesz, stare maluchy nie miały. Pamiętam! > Z przodu 2-latka wozić nie można. A nie mogą teściowie kupić większego > samochodu? Sorki, żartuję sobie tak beznadziejnie, bo sama sobie próbuje nastró > j > poprawić. > A na jakimś regionalnym forum próbowałaś znaleść? zaraz napisze na regionalnym nie wpadlam na to a to jest nowszy maluch....a czy ma pasy??? nie mam pojecia... wiesze auto.... maja w planach ostatnio mogli kupic focusa za 2000 zl, ale wiadomo jak to z kasa Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 nieaktualne;) juz mam pozyczony 22.12.05, 10:48 Ameba bardzo bardzo Ci dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś