odojoachim 06.02.06, 15:05 jestem tuz przed wypłata-10 nie mam na gazete a zalezy mi na dodatku praca z warszawskiej wyborczej czy ktos mnie poratuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams_wawa Re: szukam dodatku praca 06.02.06, 15:06 jak masz numer konta w mbanku bądź pekaosa to podaj na priv z danymi pozdrawiam tez mam wypłatę 10 :]] Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim przepraszam ale nie mogę;) 06.02.06, 16:52 dziękuję za propozycje, ale pieniążków nie przyjmę nawet to jeśli jest 2,80. Dziękuję ale ja szukam tylko dodatku praca Naprawdę dziekuje martusia Odpowiedz Link Zgłoś
odojoachim bardzo proszę;) 06.02.06, 17:57 tylko mały problem za koszt przesyłki wpłacę po 10 dobrze?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: bardzo proszę;) 06.02.06, 17:58 Nie żartuj, nie musisz, wyślę w kopercie ochronnej, jako list Napisz adres na prv, jutro wyślę Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: bardzo proszę;) 07.02.06, 08:12 dziewczyny, ale marta jest z wawy a w kazdej czesci kraju wyborcza a wlasciwie dodatek praca jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
kolunia1 Re: szukam dodatku praca 06.02.06, 23:08 Marta z tego co wiem, to i tak jutro już nie kupisz dzisiejszej Wyborczej, nie ma takiej możliwości raczej - nigdy mi się nie udało kupić Wyborczej na drugi dzień nawet wczesnym rankiem - proponuję jutro się wybrać do Mc Donalda- masz blisko i sobie spokojnie przejrzysz - tak Ci chyba będzie najlpiej - my tak często robiliśmy> Odpowiedz Link Zgłoś
pour Re: szukam dodatku praca 07.02.06, 12:31 Mam wczorajszą prasę, dodatek do GW jest mi zbędny. Daj znać, jesteś jeszcze zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś