Dodaj do ulubionych

przyjmę telefon komórkowy

19.02.06, 00:43
witam
przyjmę telefon komórkowy byleby był sprawny, mój telefon został uszkodzony, a to był jedyny jaki miałam, także jeśli jakaś mama ma niepotrzebny stary telefon, wymieniła na nowy i jakiś niepotrzebny leży z chęcią go przyjmę, mi bardzo się przyda
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • askakilera Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 09:06
      --
      skąd jesteś bo ja mam starą motorolkę ale nie mam kasy żeby wysłać ja jestem z
      wrocławia.kont gg1208997 lub maila askakilera@interia.pl
      pozdrawiam
      • babcia_marysia Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 09:38
        też bym chciała
        • adams_wawa Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 13:28
          babcia_marysia napisała:

> też bym chciała

...jakoś nie jestem zaskoczony

ps. przepraszam nie mogłem się powstrzymać
          • irena111 Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 13:58
            adams_wawa napisał:

> babcia_marysia napisała:
            >
            > > też bym chciała
            >
            > ...jakoś nie jestem zaskoczony
            >
            > ps. przepraszam nie mogłem się powstrzymać

jakoś nie jestem zaskoczona reakcją tego pana, dziwne, ale jakoś często
            szczepie innych swoimi uwagami

p.s. przepraszam, ale ja również nie mogłam się powstrzymać
            • adams_wawa Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 14:06
              > jakoś nie jestem zaskoczona reakcją tego pana,

a nie jesteś zaskoczona tym że jezeli ktoś by chciał cokolwiek oddać to babcia
              marysia akurat tego potrzebuje :]] może powinna mniejszy pakiet internetowy
              zamówić ...
              • agunek1 Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 14:09
                > a nie jesteś zaskoczona tym że jezeli ktoś by chciał cokolwiek oddać to
                babcia
                > marysia akurat tego potrzebuje :]] może powinna mniejszy pakiet internetowy
                > zamówić ...
                A Ty powinieneś zamówić sobie więcej taktu i zrozumienia
              • irena111 Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 16:08
                ale jesteś złośliwy, dlaczego Cię dziwi, że kobieta chce pomóc swojej rodzinie,
                nie może sama gnać do sklepu to chociaż w ten sposób pomaga, ja się jej nie
                czepiam, bo ma kobieta siłę i chęć pomagać. Szkoda, że inni rodzice, czy
                teściowie nie są tacy jak ona.

Trzymaj się Babciu Marysiu, ja Cię popieram, oby tak dalej.
                • babcia_marysia Re: adams_wawa 19.02.06, 18:28
                  wyobraź sobie adams_wawa ze ja osobiscie uważam ze telefon komórkowy nie jest
                  pierwszą potrzebą i absolutnie nie jest mi potrzebny....a do twoich uwag już się
                  przyzwyczaiłam bi niestety ale TY swój nos wszędzie wcisniesz i jak kogoś nie
                  poniżysz i nie zgnoisz to chyba źle się czujesz.....twoje wypowiedzi i
                  uszczypliwość świadczą tylko i wyłącznie o twojej kulturze.....a wydawało mi się
                  że jesteś inteligentnym mężczyzną....pomyliłam się--przepraszam
        • amelka99 Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 18:16

a ja nie mam nic przeciwko babci Marysi ale czytajac jej wypowiedz "ja tez bym chciała" mozna odniesc dziwne wrazenie..niedawno temu czytałam jak to jest jej bardzo zle gdyz zyje na utrzymaniu dzieci i wogole jak maja ciezko a jedno przyznac trzeba komorka kosztuje bez wzgledu na wszystko .To nie jest atak ale jasne tylko pierwsze wrazenie jakie nasuwa sie po przeczytaniu tego postu .Ja wiem jak to jest gdy brakuje na wszystko i trudno zwiazac koniec z koncem tym bardziej gdy ma sie dzieci na wychowaniu .Dlatego moja odpowiedz nie jest atakiem na Babcie_Marysie tylko moim pierwszym wrazeniem :o))
          • babcia_marysia Re: amelka99 19.02.06, 18:54
            uwierz mi ,że szkoda by mi było wydawać pieniadze na doładowywanie konta w
            telefonie....wychowałam się w czasach gdy nie było telefonów
            komórkowych,potrafiłam bez nich żyć to i dalej bede zyła.....chyba że wcześniej
            padne,bo tak jak coniektórzy potrafią tu wbić szpile, to wszystko jest możliwe...
            niektórych boli że jestem matką i babcią ,która chciałaby aby jej dzieci i wnuki
            nie odczuwali braków....że jestem matką ,która dla własnej rodziny zrobiła by
            wszystko.....widocznie nie doświadczyli tego od swoich rodziców
    • agunek1 Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 13:53
      Babciu Marysiu ja mogę Ci starszą nokię (do wymiany bateria) odpsprzedać za 20
      zł łącznie z kosztami wysyłki. Na odpowiedź czekam do 19 na priv
    • shitake Re: przyjmę telefon komórkowy 19.02.06, 14:58
      Ale sie narobiło, babciu marysiu przejęłaś mój wątek hmmm nieładnie, rozumiem, że każdy by chciał, ale ja nie chcę od tak tylko potrzebuję stąd moja prośba.
      Nadal aktualna.
      Pozdrawiam!
      • babcia_marysia Re: shitake 19.02.06, 18:42
        mnie naprawde nie jest potrzebny telefon komórkowy,przepraszam że zawaliłam twój
        wątek...chciałam tylko sprawdzić czy atak na mnie już minął,czy aferzyści rzucą
        się teraz na inną osobę,czy spowrotem na mnie.....bo to już stało się tradycją
        niektórych osób na forum ,żeby co niektórym dokopać...pozdrawiam
    • edytatar ach... 19.02.06, 15:19
      babcia raczej zazartowala a Wy juz nowa afere nakrecacie,ech...szkoda slow...
      • babcia_marysia Re: ach... 19.02.06, 18:33
        afery tu są miło widziane ostatnio....jak się chce kogoś uderzyć to sie kij
        zawsze znajdzie......
      • kiss_me Re: ach... 19.02.06, 18:58
        Wydaje mi się ze babcia po prostu prowokuje i zacheca do sporu,jednoczesnie
        lubi wchodzic komus w watek .
        • papuzka_gda Re: ach... 19.02.06, 19:47
          Akurat Marysia nie z tych co prowokuja...ech, do bicia to sporo chętnych.

Masz racje babciu_marysiu - za malo niektorzy doswiadczaja i doswiadczali
          dobroci i serca od swoich wlasnych rodzicow i tesciowwink

Trzymaj sie - ja Ciebie podziwiamwink
          • kiss_me Re: ach... 19.02.06, 19:55
            pozostawię to bez komentarza.
            • maria_rosa Re: Może dajmy szansę autorce wątku na znalezienie 19.02.06, 20:29
              ofiarodawcy.

Tak naprawdę nie znacie dziewczyny, która pisze - Po co wieć ją z góry oceniać.
              Może ten telefon z jakiegoś tam powodu jest jej niezbędny?Może dziwczyna pisała
              z rozpędu, może była zawstydzona,nie wiem cokolwiek.

Troszkę wyrozumiałości nam ostatnio brakuje.

pozdrawiam,
              • mamaroksany Re: Może dajmy szansę autorce wątku na znalezieni 19.02.06, 20:47
                oj, taaaak popieram w całej rozciągłości

coraz mniej widzę przyjaznych "duszyczek" na forum
            • shitake zdziwiona 19.02.06, 21:35
              Zgadzam sie z "kiss_me", i "maria rosa", nie przypuszczalam nawet, ze moj watek bedzie powodem do jakichs sporow, zwrocilam sie z prosba do osob, ktore maja jakis telefon na zbyciu, a tu taka "afera" i chyba juz poprzez ten watek nie mam co liczyc na jakas oferte, bo teraz to juz nie jest moj watek z prosba o telefon tylko watek osob speirajacych sie ze soba, dziewczyny wiecej tolerancji i szacunku.
              Pozdrawiam
    • adams_wawa przepraszam 20.02.06, 03:05
      trochę namąciłem sorki ALL
      • katse Re: przepraszam 20.02.06, 09:29
        ja rozumiem ze telefon komorkowy sie przydaje
        sama kupilam mojemu tacie, bo naprawde wole jak ma go przy sobie i on, w razie
        czego moze zadzwonic po pomoc, a ja jak sie martwie o niego, moge zadzwonic i
        uslyszec jego glos.

telefon w rodzinie gdzie jest male dziecko, to moim zdaniem poprostu
        bezpieczenstwo.

K
        • adams_wawa Re: przepraszam 20.02.06, 10:55
          ja też tak uważam ... w 100% się z Tobą zgadzam. Nie chcę ciągnąć wątku ale
          chodziło mi tylko o sytuacje w której ktoś o coś prosi i nagle pojawia się ktoś
          inny i przypomina mu się że jemu też jest potrzebny... rozumiesz ?
          • mamaroksany Re: przepraszam 20.02.06, 13:30
            Adam a ty chyba nas polubiłeś, co???

bez aluzji i złośliwości
            • adams_wawa Re: przepraszam 20.02.06, 15:05
              tak ... moze i Wy mnie kiedys bedziecie łatwiej znosić ... eh
              • mamaroksany Re: przepraszam 20.02.06, 15:19
                ja sie juz przyzwyczaiłam smile
                to chyba wynik pewnego dystansu i niezbyt częstego zaglądania w "prowokujące" wątki
                pozdrawiam wszystkich bez wyjątków
    • mircea jaki operator? 20.02.06, 15:32
      W jakiej sieci miałby być ten telefon?
      Pytam, bo zdjęcie SIM LOCKa wychodzi czasami drożej, niż kupno komórki danego
      operatora na Allegro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka