Dodaj do ulubionych

Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :)

25.04.06, 08:43
Dziewczyny pomocy. Może to nie jest rzecz pierwszej potrzeby ale przez tą głupotę u mnie jest ciagły ryk w domu. Zniszczyła nam sie płyta z Bajką o Kocie Filemonie, mam ją z jakiejś dzidziowej gazety no i jest tragedia bo u mnie ta bajka ostatnio numer 1 sad I nie mogę wytłumaczyć małej że nie ma kotka albo że płyta jest popsuta sad Może ktoś ma Filemona wszystko jedno jakie odcinki aby były i mógłby przegrać albo oddać?? Tylko jest jeszcze jeden problem, musi być na DVD albo VCD bo mój odtwarzacz nie odtwarza DIVX.
I prosze się nie oburzac takim postem (to do osób które się oburzają że można prosić o coś co nie jest niezbędne do życia wink) Pozdrawiam.

Kasia
Obserwuj wątek
    • roxanna1336 Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 08:47
      Kota filemona nie mam , ale kotka wczoraj okociła sie i mamy 5 małych kotków smile)każdy inny może, zaklepac jednego dla Ciebie ?smile)
      • lakie Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 09:22
        hehe dzięki, ale chyba jednak potrzebuję Filemona tongue_out Obawiam się że Twój kotek nie zmieści mi się do odtwarzacza wink

Kasia
    • ach41 Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 09:33
      Kasiu na jaki adres mam napisać do Ciebie maila?
      Agnieszka
      • lakie Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 09:39
        Najlepiej na ten z sygnaturki bo gazetowy działa jak chce smile

Kasia
        • zuzafonia Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 09:42
          A kto powiedział, że Filemon nie jest niezbędny do życia????!!!!
          Przerabiam to samo, jeno ze Żwirkiem i Muchomorkiem. I Tubisiami,
          naturalnie...Oj, ratują mi one życie....smile)))
        • sylka22 Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 10:06
          qcze patrz..
          miałam kupic Filemona bo w carefourze są za 5,99 ale kupiłam Żwirka i
          muchomorka..
          jesli by się nikt nie zgłosił to ja pewnie do konca tygodnia kupię tą bajkę i
          będę mogła przegrać smile
    • linusiall Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 11:19
      Hej, do życia jest niezbędne to co jest konieczne - szczególnie naszym dzieciom.
      My nie przeżylibyśmy dnia bez bajki Wilk i Zając i tzw. kakusi czyli...
      pingwinka gratisa z pepsi ( a poniewaz mieliśmy dwa to juz nawet ratowaliśmy
      sylkę22 bo był niezbędny) tak więc myślę, że nie ma o czym dyskutować, co dla
      kogo jest potrzebne do życia. Mamy Kotka Filemonka (też tego z gazety) przegramy
      i możemy Ci go wysłac jutro rano priorytetem, chyba że jesteś ze Szczecina smile
      • lakie Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 25.04.06, 12:46
        Jestem z Białegostoku i byłabym niezmiernie dźwięczna smile Moge pokryć koszty przesyłki i płyty smile Gdzie mam podać swój adres?? Nauczona doświadczeniem pytam bo wiem że gazetowa poczta świruje nie tylko u mnie smile

Kasia
    • linusiall Re: Pomocy! Kot Filemon potrzebny niezwłocznie :) 26.04.06, 11:41
      Przepraszam, ale w pracy mi sie pokomplikowało i dałam rady już tu zajrzeć.
      Bajeczka czeka, proszę napisz mi swój adres: linusial@interia.pl Pozdrawiam
    • akia_k Mam Filemona 27.04.06, 00:28
      Jeśli nadal potrzebujesz Filemona napisz do mnie na priv, myślę że mogę Ci
      pomóc wink
      • lakie Dziękuję :) 27.04.06, 08:13
        Dziękuję wszystkim pomocnym, Filemonek już może nawet w drodze smile

Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka