zonkakrzysia1 05.09.06, 13:08 jest forum ngo gdzie można załapać sie fajne meble lub inne drobiazgi ludzie oddają dla potrzebujących Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinek12 Re: oddam info 05.09.06, 13:14 moglabys podac link do tego forum? albo ewentualnie podpowiedziec jakje znalezc dziekuje z gory pozdrawam Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: oddam info 05.09.06, 13:21 jeśli o to chodzi: ogloszenia.ngo.pl/gielda_rzeczy to raczej ciężko cokolwiek tutaj dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: oddam info 05.09.06, 13:59 oddawałam kiedyś przez tę giełdę lodówkę, i o dziwo nie było żadnych chętnych, podobnie było zresztą z kuchenką gazową. Nawet sama dzwoniłam do jakiejś fundacji, która jakoby bardzo potrzebowała sprztu adg, i tam sie ogłaszała. Mieli odebrać lodówkę, upłynęło kilka m-cy, żadnej reacji z ich strony nie było... lodówka zajmowała miejsce w piwnicy, aż dałam ogłoszenie tutaj. Dziwna sprawa z tą giełdą... Dopiero z naszego oddam / przyjmę były chętne na oba te sprzęty... Odpowiedz Link Zgłoś
zonkakrzysia1 to jest ta strona co ją 08.09.06, 14:42 mircea podała trzeba próbować wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 czytajcie uważnie!!! przecież jest podany wyżej!!! 08.09.06, 19:34 dla przypomnienia: ogloszenia.ngo.pl/gielda_rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Re: oddam info 05.09.06, 14:12 moge prosic o link do tego forum ewentualnie jakies info naprowadzajace? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 wiec podaj 05.09.06, 18:38 jaki to link..bo tylko informacje podalas ale namiarow brak Odpowiedz Link Zgłoś
enid85 Podajcie TEN LINK. proszę!! 08.09.06, 13:52 Właśnie, podajcie prosze ten link. nasza córka potrzebuje wózka... i jakiegoś łóżeczka... I taki link by się przydał... POADRO. Odpowiedz Link Zgłoś